Sweeetheart ♥

Assalammualaikum :'(
Peacee Yoo ^^v Thanks for sudii meluangkan masa
untuk membaca entrii yg tak seberape niih,Faizah appreciate banyak-banyak~
Huurrrmmmmmmmmmmmm.......

'
'
'

KORANG MESTI ADA BESTFRIEND KAN?
Mestii Lah ada kan,manelah orang dalam dunia takde bestfriend
kecualii kalau orang tuu memang takngaku ade bestfriend
bagii Faizah bestfriend adalah kawan yang selalu ada time diperlukan, ak kira
masa dan tempat,disetiap kala suka dan duka :) memang susah nak
carii kawan yg camnii kalau dalam 1000 orang mestii mesti 
5 orang jee yg sanggup iye tak? tapi apa-apa pon kita 
HARUS! MESTI! PATUT!
Menghargaii kawan kita,itulah yang mak Faizah selalu cakap^^v
Betul Tak? Betul Tak? hihihihi :)

Faizah pun ade bestfriend ;') Die baik,die cooomel :3
saya sayang die.. tapi kadang-kadang kita geram tengok die,haha :)
Die selalu ade time kita memerlukan die,tapi kekadang time
takperlu pun ade jugek,senang kata Faizah senanglah berkawan dengan die..
Opps , terlupa plak die nih jugek sengkokol dengan Faizah kalau
Faizah kata Faizah taksuka dengan sorang budak niih nanti kita sesame
Lah kutuk mengutuk niih.Wakakaka.Senang kata sehati sejiwa..
Ehyeke? Ape-ape jelah :) 

Korang nak tengok tak gambar die? 
taknak tengok pun takpe memang Faizah akan letak pon gambar die :) Mane yg pernah
 tengok tuu baguslah (y) yang takpernah tuuu,bila tengok jangan kutuk pulak iye :)
Nak kutuk jugek,kang pelempang makannye ;) hahaha


hurmmm..... canteeeeek kan die niih? bila sekilas pandang
muka die nii sebijik macam Liyana Jasmay ehh? Ejaan salah ker ? haha sorilah
malas nak amek tahu^^ Okay meh Faizah nak intro pasal die sikit  >>>

>Nama die niih Norhaslinda binti Ahmad
>Umur die 14 tahun,samelah macam Faizah 
>Tarikh lahir die 12 April 1999
>Die sekolah sama dengan Faizah

Dah tu jee lah yang Faizah buleh inform,lebih-lebih nantii
abis aku kene bantai ngan  makbapak die,wakaaakaa,just joke
Lah..... Korang nak kenal die lebih lanjut? sila datang umah die sendiri...
Hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
'
'
tapi ade benda yang Faizah sedih and rasa terkejot jugak bila dapat tahu
yang die kene pindah ke belah petang,so sad :) Faizah dapat kelas
pagii yang die dapat kelas petang. Tu yang rasa cam sedihh tuu,dulu mase tahun
lepas kita masuk kelas pagii , so  sume citer kite org citer bersame
termasuk cerita abang senior hensem sekolah kite org..lepastu 
siap bagi gelaran lagi sebab taktahu name... senang kata kite org ni budieyz lah
takkan terpisah ILYSM dielah ^^ .. 

Sekian terima kasih.. yang merindui
Faizah :)

Tiada ulasan: