Selasa, 15 Januari 2013

Single It's Okay :)

Assalammualaikum^^v
Peaceee Yo , korang sihat? hihi :)
Ada cerita tak yang dikongsikan -_-?  kalau ada
baguslah.Tapi tunggu sekejap Faizah lagi ada cerita yang dibahaskan
wakakakaka..Soriiilah kalau ada yang terase dengan topik
di atas..Faizah tak mention sesape pun kalau terase tak
disengajakan tau .. sebab ini soal jantung dan hati :)



Hidup nii memang perlukan cabaran,kalau tiada cabaran
Tak Awesome La hidup betul tak? sebab tulah diciptakan perkataan
"Awesome" right? Kay sambung cerita.. Manusia nih memang susah
nak mengatasi cabaran tapi barangsiapa yang berusaha pastii 
akan dapat atasinya betul tak? betul tak? Yeah...

TETAPI -_-
'
'
'
'
'
Ada satu sahaja yang kita tak boleh nak ubah dan tak boleh
nak mengubah iaitu takdir Allah. walau berbagai-bagai kau cuba
pun tapi kalau Allah kata TAK . taklah kau jawabnye :)
begituu juga dengan nasib seseorang insan yang bergelar manusia
Allah ciptakan manusia berpasang-pasangan,mengapa kita perlu risau
dan takut ? Single tak bermakna kita tak laku,single tak
bermakna kita nih hodoh.. mungkin Allah ciptakan pasangan
kita lebih baik daripada yang disangka betul tak? Kita nih jadi manusia biar yang
ada perasaan malu,biar orang yang datang pada kita bukan  kita yang datang
pada orang tuh..


Biar kata berjaya dulu,taat pada Allah,taat pada ibubapa
semua dah selesai baru kita cerita pasal yang lain.. Yang mana yang sekolah
tuh teruskan belajar dulu , bila dah berjaya dah dapat segulung ijazah kerja dah
bagus,baru kau pikir pasal couple..hahaha ._. Faizah sebagai student sekolah
Faizah pun rasa apa yang korang rase bila tengok orang dah couple tapi
kita rasa macam takde org yang suka...wakakaaaka,small matter lah
janganlah nangis teruskan belajar sampai berjaya,ke puncak menara gading...
Sekian terima kasih,apamacam panjang tak celoteh Faizah? haha...

Tiada ulasan: