Isnin, 12 November 2012

Happy Holiday!

Assalammualaikum....~
Peaceee kawan^^v . macamne cuti ? okay ?
ke boring sampai nak matii ? hihi :) biaselah hidup bile
sek kata nak cuti bile cuti kate nak sek..  tapi
apepon kite perlu bersyukur~Cuti sekolah nii tak pegi memane
ker..? *aduh,banyak betul soalan nk ditanye* okayy sebelum
banyak lagi yang nak dicakapkan Faizah nak cakap sikit, kalu dah follow belog
nii , tolong jgn lupa letak link kat cbox,kalu tak letak camne nak
hitback.. nanti tak memasal menagis berlagu kang? sebab Faizah
tak follow^^v
.................................................................................................

Sammbung balik cerita tdi, sebenranya best cutii sek
nii , tpi best bagi yg pandai memfaatkan mase jelah.... bagi Faizah
perjuangan belum habis l, sebab pekse SDKA belum habis..
cutii sek ni Faizah pekse so,bukulah tatapan nye..
Faizah update belog pun sebab nak luangkan mse sikit.. lgi satu 
belog nii dah lame tak update~

Kayy ar bye :)

Tiada ulasan: