Isnin, 13 Ogos 2012

Hello To Everyone ~

Assalammualaikum !~
Hai and Hoii , kepada semua pemblogger
yang sibuk Belogwalking tak henti-2 .. harap happy
lah :) semoge belogwalking pada bulan ramadhan
penuh barakah ini membawa banyak follower
menjengah ,.. hihihi . Faizah pun berharap
begitu juga setelah sekian lame Memprivate belog sebab
nak tukar Pink Mind sket , hahaha ..

Hari nie Faizah dah Open untuk orang awam.
Selain private belog ni sebab diedit ade
lagi satu ,,sebab penyakit hati belum sembuh sepenuhnye
tiap-2 hari aje je masalah menimpa . Normal lah kan
dah name kehidupan takkan takde masalah  iyer tak? Apepon
lepas nie . memang harapan nak mengeBOOM wall
group belog untuk mempromosi belog yang
sunyi menyepi entah menghilang ke mane :) Haha (Loyar buruk)
Okayylah . sebelum menjadikan kekata nie habis
dan tak tahu bila nak update lagi ~ Faizah
nak cakap yang Faizah rindu nak 
belogwalkin (itu je kao nak cakap faizah)

Hmmmmm , takda pape lagi nak cakao
Okayylha Bye :)

3 ulasan:

Iera balqis berkata...

Assalamualaikum..hello..Annyeonghaseyo ^_^ huhu
Jom kte blogwalking sama-2..hehe..btw,,nice entry dear..Keep it up on blogging yea..If u free time visit my new entry :)

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

waalaikumussalam , hihi . nanti Faizah BW .

AmyZana berkata...

semoga kite same2 peroleh ramai visitors and ramai followers. yeah ! usaha tangga kejayaan ! ^^