Jumaat, 17 Ogos 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri ♥

Assalammualaikum :) .
Terima kerana sudi baca entrii yang tak mengiurkan
ini . Diharapkan selepas membaca entrii ni anda
sudi memaafkan kesalahan yang saya telah buat .. Faizah
tidak lari dari kesilapan . "I'm Not perfect" .




Apepon Faizah nak tujukan entrii ni buat :-

>Ahli keluarga 
>Kawan terdekat
>Kawan gegaduh
>Pakcik & Makcik
>Follower kesayangan
>Yang sudi singgah belog ni
>Abang & Kakak senior kat sekolah SMKSI
>Cikgu Yang tercinta
>Sume orang yang tercinta dan orang paling Faizah sayang
dan cintai :)

Ucapan Faizah :---------------------->

Faizah Nak mintak beribu-beriban , berjuta-berjuti
kemaafan jikalau Faizah ada terkasar bahasa , tercuit,termakan,
terkutok,terskodeng,terbambu,terbelasah,terkencing,terngompat,
terbaik,terguna pakai korang punya barang,termemarah,
dan semua yang TER- tu harap dimaafkan
kepada Follower Faizah kekadang entrii Faizah ni ade kekata
yang tak menyenangkan ialah Faizah baru meminatkan
diri dalam bidang membelog :) . Walaupon
Faizah dah dua tahun membelog nii
Tapi Faizah tak tahu acane nak mengambil hati para
pemblogging :) Tapi sejujurnya sepanjang
Faizah memblog nii semua para pemblogging sume bebaik
tak kira lain jantina semua senang berganding bahu
dengan Faizah ...
Faizah sayang korang nah muah setepek ♥

Okayylah kepada mama,mami,umi dan ayah,abah,papa
Faizah nak mintak maaf kalau termelawan , halalkan makan minum
Faizah :3 .. Kepada kawan Faizah
Faizah Love you sampai mati :) .beb ,aku nak mintak
maaf kekadang gua terejek lu kuraplah,sotonglah,pabendelah.tapi lu
tetap spotting lah nenek . aku nak mintak maaf kepada korang
nanti datanglah beraya umah aku . hihihi . nanti aku bagi offer 
kuih raya yang aku buat kayy 

Hmmmm , okayylah kepada semua
umat islam , Faizah ucapkan
selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan
batin . We Love Malaysia!!!!
Jangan lupa datang umah tau .. Sayang korang :)

Rabu, 15 Ogos 2012

Sakit Hati

Assalammuualaikum ..
Sebelum tuu siapa rasa entrii ni macam
menyusahkan dan rasa tak puas hati
lebih baik tak payah bacalah kerana ini akan
menambah rasa benci didalam hati !~ hahahaha
sebelum tu nak ketawa puas-2 dulu..sebelum taip mende
yang membuatkan minda nak berhari raya tuu
*kosong,kosong,kosong..* 
dan perasaaan benci mengamit hati yang memang
dah sakit ni !!

Bermula lah cerita 1 hari sekolah 
dan besok cutii , holiday rayalah katakan .. 
ingatkan last-2 sekolah esok cuti.. happy lah kan ? tapi
kenapa ade je jembalang yang mengacau . tak puas
hati ker selama ni dah bagi kerja sekolah
yang melambak nak 
"MAMPOS DAN TERMAMPOS"
hahahahahahahaha :)... asal tak puas hati lagi!
kerja kau dalah banyak bukan siket.. lepastu hari ni bagi 
kerja esok hantar.. Macam tak _____ plak an? kalau
kao nak tahu kao ajar memey satu habuk pun aku
tak faham.. memey aku tak faham ..
aku selama ni Faham pun sebab aku mintak
kawan aku ajar .. Hati aku memang dah limited angry
bird .. Pakal je , walaupun kao dah buat camtuu
aku tetap respect kao , aku tetap hormat kao
sebab aku taknak jadi ____________ yang kurang
ajar .. tapi apakandaya aku hanya manusia biasa yang
tidak lari kesilapan .. kalau kao betul-2 menci sangat dengan
aku .. lebih baik aku pindah kelas dari sesi pagi ke petang
itu adalah yang terbaik untuk aku daripada aku membenci 
dan dibenci oleh _____ ..

Sekian terima kasih :)

Isnin, 13 Ogos 2012

Hello To Everyone ~

Assalammualaikum !~
Hai and Hoii , kepada semua pemblogger
yang sibuk Belogwalking tak henti-2 .. harap happy
lah :) semoge belogwalking pada bulan ramadhan
penuh barakah ini membawa banyak follower
menjengah ,.. hihihi . Faizah pun berharap
begitu juga setelah sekian lame Memprivate belog sebab
nak tukar Pink Mind sket , hahaha ..

Hari nie Faizah dah Open untuk orang awam.
Selain private belog ni sebab diedit ade
lagi satu ,,sebab penyakit hati belum sembuh sepenuhnye
tiap-2 hari aje je masalah menimpa . Normal lah kan
dah name kehidupan takkan takde masalah  iyer tak? Apepon
lepas nie . memang harapan nak mengeBOOM wall
group belog untuk mempromosi belog yang
sunyi menyepi entah menghilang ke mane :) Haha (Loyar buruk)
Okayylah . sebelum menjadikan kekata nie habis
dan tak tahu bila nak update lagi ~ Faizah
nak cakap yang Faizah rindu nak 
belogwalkin (itu je kao nak cakap faizah)

Hmmmmm , takda pape lagi nak cakao
Okayylha Bye :)