Khamis, 26 Julai 2012

Hari Yang Menggila

Assalammualaikum ,,,...
Hmm , selamat berpuasa kepasa semua umat 
islam yang berada dimuka bumi allah ini :)
Saya Bangga menjadi umat islam ~

Terima kasih kepada sesiapa yang telah follow 
belog nie . dan Faizah mungkin dah follow balik :) .
 Yang Faizah tak follow tu tak sempat-2..
Almaklomlah puasa taklarat nak Walking belog hehehe :) 
Ni pun baru Faizah nak update belog ^^v ..

Ni nak story pasal hari nie lah ..
Harii nie puasa *tahulah* tapi hari nielah yang Faizah
BADMOOD!!! Gegila ~ Asal ntah harii
nie sume yg Faizah buat sume tak kene .. sume cam
''BAFABIFI'' cikgu pun satu .  dah tau bulan
puasa bagilah kerja siked nie macam sedozen
plak ! kao ingat aku nie hape ? cuba kalau kao engkau 
ngajar kite orang buat tak faham ! lepastu kao tanye
faham tak? Aq jwab X faham ! apa kao
rasa nak marah kan ? sebab asyik kene ulang jew!!
lagi satu pasal sorang cikgu nie dahlah
tiap kali masuk kelas aku jew asyik nak memekik
macam orang gila ~ aku tahulah kao tak
sama kaum nan aku . dan aku hormat kao
tapi bila aq buat baik lepastu kao nk memarah aku
memang aku nk baling taiklah . kao Pikir aku nk
sangat ke ,, belajar denan kao ! banyak lagi cikgulah dlm
dunia nie .. selama nie , aq tak pernah sesekali
''EJEK , KUTUK , BUAT BAFABIFI''
Tapi bila dan acani kao ingat aku nie hapa ?..
sume budak kelas aku memg tak suka kao
ajar .. selame nie bile die orang ejek aq bela kao
tapi bile dah kene pada aq .. memang membabilah
aku buat kan ? .. 

Memg salah cara Faizah nie sebb kutok cikgu tapi
ape buleh buat dah sakit ati sume keluar
iyerr tak? tapi apepon jangan  contohi
sikap ini . setiap pelajar
perlu menghormati guru .. kerana guru adalah
ibubapa kedua kite semasa disekolah..

''HORMATILAH GURU''

Jumaat, 20 Julai 2012

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak ♥

Assalammualaikum ....


Peaceee^^ Salam Ramadhan :)
Sempena Bulan Ramadhan yg Barakah ini
Faizah nak ucapkan Selamat berpuasa
kepada semua umat islam.. Kepada kawan
yg terdekat Faizah nak memohon bebanyak
keampunan~ I'm Not perfect :3
Faizah hanya manusia biasa..

Dan kepada yg Kekaki-2 mercun
 bawak-bawaklahbertaubat nyee :) 
Ramadhan bulan muliabukan bulan 
MENGEBOOM!
Haha , okayylah semoga Ramadhan kali ini
membawa sejuta keinsafan kepada semua

Lupe plak! Sembahyang terawih jangan lupa ea?
he3 ----:------


Okayylah,Bye :) Salam Ramadhan untuk semua ^^v