Jumaat, 25 Mei 2012

Prempuan cepat perasan~



Toing,toing,toing kembali jugee mengupdate 
entrii.Ingtkan tak kan kembali ^^v .Ha3 tepuk tangan
untuk Faizah ~ kerana kembali dengan topik yang
menarik!! :* . Kidding sesajeee-2 ...

Da lame tak mengupdate~ yelah sibok
denan Peperiksaan.Macam-2 nak dibuat sampai tak cukup
tangan. tapi ape-2 pon .Kini aku bangkit
membuktikan yg ku x sakit Lalala~ . He3. menyanyi
plak dea!! 


*Tekan Untuk Tumbesaran*


Ouh kayylah, meh kitee start perbicarann
denan tajuk entrii di atas.Apee yg anda dapat
pastikan kesimpulanye? kesimpulanye
memang realiti,tak yah cakap org laen diri Faizah pun same
Tapi memang betul kan? perempuan bile
lelaki pandang jew. dah anggap lelaki tuu uke at dea~.
sebab tulah perempuan dipanggil SS .Tapi adee segelintir 
perempuan yg tak Cept perasan . Itu memang
perempuan yg Coool lah, bagi Sweet
dekat dea :8 . Ha3 jgn marah Cik Adik
manis @_@. Dan ini jugee berlaku pada kawan
Faizah~!~ tulah Faizah  cepat-2 buat entrii nie.... he3 ..
Jangan marah tau!!! .Ok la bye ^_^v
-F@!z@#-



7 ulasan:

emeliena berkata...

Hmm, betul la tu kot. Sebab kalau lelaki ushar, perasan cakap laki tu minat dia. Laki pun sama jep. Hehehe

Picoz Shupalula. berkata...

betol3 ^^v

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Ha3, Tapi adee segelintir perempuan yg tak . :8

nadia farhana berkata...

first time ada org ckp pempuan yg tak perasan itu okeyy.. :)

Tinta Lana berkata...

Salam..betol la tu yang, lana selalu pasan lebih2 bila bangla pandang..hak? wahahahaa. gurau je yep >_<

Lelaki pun,sama sebenarnya. Cuma, laki lebih bijak kawal emosi, beza ngn pempuan, biasanya lau kita pasan ada org pndg kita, kita mesti tertnya2, "apsal asyik pndg aku?" betul tak? hehe

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Entahla , rase samee jew kot perempuan yg perasan denan tak~ tapi allah ciptakan prempuan tu seindah-2 rupe :) :)

Happy always , happy blogging ^^v

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Sis Lana , Ha3. Betul-betul~ Macam tahu-2 jew..