Selasa, 29 Mei 2012

Hot di dunia semata-semata ~


Hai , Hey , Hoi . Peacee ^^v ~
Ada perasan tak entrii di atas . Kekadang tuu rasa cam
tak nak buat , takut menyinggung perasaan . tapi
ape bolee buat ? takda idea lagi . Tu yang
Faizah buat entrii nie . sape yang tersinggung tuu
minta maaf lah bebanyak . Faizah tidak perfect :) Happy always!

Hot nie kebiasaanye digelarkan pada budak yang
glamour. Kebiasaanye budak yang cantek-2 , pandai , kaya dan memacam
lagila ^_^v . Seperti :-

*Sorii , siape punye ayt terprint screen nie . he3 ,jgn mrh auww~
dan tengok berape org like dea punye status*

*cube tengok twitter follower dea , ramai tak?*

Yang d printscreen nie , adelah contoh semate-2 . 
jangan nak percaye betul-2 . tapi ini
jugee adalah contoh HOT!!!! okayylah di sini juge ade
contoh pepatah :)

Hot di facebook kerana like ,

Hot di twitter kerana follower,

Hot di rumah kerana takda kipas,

Hot di akhirat kerana dosa .

Jangan marah -2 , 
hanye suke-2 buat entrii nie ,
kepadee yg terase Faizah mintak maaf sangat-2
bukan Faizah nak buat korang sakit hati
tapi hanye untuk perbahasan~
semate-2 . Okayylah :)

Happy Blogging , Happy always ^_^v~



6 ulasan:

Yura berkata...

haha hot diakhirat kerana dosa....hope dpt follow sini (っ◕‿◕)っhttp://yuurayura.blogspot.com

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Hehehe :) done follow~

Jija berkata...

dear! nice.. bertambah nice sbb kite sme2 suke purple gituwww..
singgah blog n follow me too oke..
done follow here :P

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Btw terime kasih :) okayy done follow sis ~

happy blogging , happy always ^^v!

AmyZana berkata...

wah. byk gila followers twitter dia~

T____T

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Haha , trlebih banyak :)