Selasa, 29 Mei 2012

Hot di dunia semata-semata ~


Hai , Hey , Hoi . Peacee ^^v ~
Ada perasan tak entrii di atas . Kekadang tuu rasa cam
tak nak buat , takut menyinggung perasaan . tapi
ape bolee buat ? takda idea lagi . Tu yang
Faizah buat entrii nie . sape yang tersinggung tuu
minta maaf lah bebanyak . Faizah tidak perfect :) Happy always!

Hot nie kebiasaanye digelarkan pada budak yang
glamour. Kebiasaanye budak yang cantek-2 , pandai , kaya dan memacam
lagila ^_^v . Seperti :-

*Sorii , siape punye ayt terprint screen nie . he3 ,jgn mrh auww~
dan tengok berape org like dea punye status*

*cube tengok twitter follower dea , ramai tak?*

Yang d printscreen nie , adelah contoh semate-2 . 
jangan nak percaye betul-2 . tapi ini
jugee adalah contoh HOT!!!! okayylah di sini juge ade
contoh pepatah :)

Hot di facebook kerana like ,

Hot di twitter kerana follower,

Hot di rumah kerana takda kipas,

Hot di akhirat kerana dosa .

Jangan marah -2 , 
hanye suke-2 buat entrii nie ,
kepadee yg terase Faizah mintak maaf sangat-2
bukan Faizah nak buat korang sakit hati
tapi hanye untuk perbahasan~
semate-2 . Okayylah :)

Happy Blogging , Happy always ^_^v~



Jumaat, 25 Mei 2012

Prempuan cepat perasan~



Toing,toing,toing kembali jugee mengupdate 
entrii.Ingtkan tak kan kembali ^^v .Ha3 tepuk tangan
untuk Faizah ~ kerana kembali dengan topik yang
menarik!! :* . Kidding sesajeee-2 ...

Da lame tak mengupdate~ yelah sibok
denan Peperiksaan.Macam-2 nak dibuat sampai tak cukup
tangan. tapi ape-2 pon .Kini aku bangkit
membuktikan yg ku x sakit Lalala~ . He3. menyanyi
plak dea!! 


*Tekan Untuk Tumbesaran*


Ouh kayylah, meh kitee start perbicarann
denan tajuk entrii di atas.Apee yg anda dapat
pastikan kesimpulanye? kesimpulanye
memang realiti,tak yah cakap org laen diri Faizah pun same
Tapi memang betul kan? perempuan bile
lelaki pandang jew. dah anggap lelaki tuu uke at dea~.
sebab tulah perempuan dipanggil SS .Tapi adee segelintir 
perempuan yg tak Cept perasan . Itu memang
perempuan yg Coool lah, bagi Sweet
dekat dea :8 . Ha3 jgn marah Cik Adik
manis @_@. Dan ini jugee berlaku pada kawan
Faizah~!~ tulah Faizah  cepat-2 buat entrii nie.... he3 ..
Jangan marah tau!!! .Ok la bye ^_^v
-F@!z@#-



Jumaat, 18 Mei 2012

Sarangheo stalkers~



Peaceee, sarangheo guys ^_^v.


Huhuhu~ da lame tak updatee belog rase dah sebulan
kot ._. , link pungg Faizah da tukar , sume Faizah
dah tukar sebab terlampau banyak
 kontroversi (eceeeceh kontroversilah sgt).lg satu
asyik-2 X dee mood , keje sch pun berlambak 
bagai nak mati x_x , camnee nak updateee
ni pun mood dah okayy sikeed tulah yang faizah Boom
semua group belog wakawakawaka~ sebnrnye bulan nii
Faizah Exam . tapi nak tenangkan fikiran..
sehari suntuk menghadap buku!!
harii nii berazam nak updatee belog`~ yerlah mane
 x nya x satu.satu lg masalah timbul ,
 otak pun jalan dah mereng..asyik-2 
terjatuh jer jalan .. sebab tulahh jadi camniii &)..

Sebenarnya tak tahu nak cakap apee lgi , Faizah
nieee jew kot yang Faizah nak taip, otak pun dah X de ideal
lgi satu x de mood~~ okayyy lha
'
'
'
'
Byeee , doakan Faizah (Budak beria) berjaya tau~~

Ahad, 6 Mei 2012

Kaki Faceebookers!




Peaceeeee ^_^v !

Hari nii hari ahad kan ? cuacee detatt sini hujan ,
sejuk sedap tido~~ Haha tido jew tahu! Hari ni tak tahula
nak updateee pasal apoo? tapi yg pasti bende yg coool
lah sebab dah namee pon hujan . kihkihkih . Lek ah der!

Ceritee apee erk? tak tahulah nak citerr apee , citer pasal
sekolah , boringg asyik ceritee pasal OWNER BELOG jew~~
Okayy la ceritee tentang Facebook lah , facebook sebenrnyee
banyak kebaikan dam jugee terlampau banyak-2 keburukan
betuullll ark??  Log In Facebook jeww dah kluar memacam
hamunan , cacian , makian .. bergaduh ~ siap post
gamboo nk menunjukkan buktii!! sebenarnya kalu kitee pandai
menggunakan MUKA BUKU nii , beliau akan jadi baik 
tapi kalu dah tersalah gune buruk padah nya

kalu untuk post LINK BELOG takperlah .hehehe. 
Ni  setiap 2 minit tak sampai 2 minit updatee status..
iyerlaaa BUDAK HOT . tak sampai 1 miniy 100 org dah likee
betoiii ark! Faizah bukan jeleasee tak jeleasee pon , sebab
api nerake lagi hottt betul tak ? nak hot sangat masuk apii nerakee

Okayyylah Faizah tak nak cakap banyak , Faizah ni pon
bukan baik sangat nak komeenn-komeeen ni , silap
silap ari bulan burokk padah nyeew~~

okayylah the moral of the story:
Jangan terlamapu banyak sangat update status itu sebenarnya akan
menjadikan seseorang itu akan leka~~