Selasa, 10 April 2012

SimiSimi :)

Peaceee^^ brader,siister~~

Hari ni wa nak citer pasal SimiSimi . Tadi nak release tension berbual dengan simisimi
almaklomlah XD kerja , buad bodo .. tak buad bodo keje kita chat denan clever
bot , x cleverbot Simisimilah nescaya korang golak x henti -2 chat nak dea orang jadi gilo pon adeh
okayylah nak bagi web deaa, sape nak try testing chat

web:-http://www.simisimi.com/talk.htm

nilah yang diamek dari google~~



Huhuhu~~ apemacam testingla bro,, ni ade lagi!!


Okayyy :) cubalah sape yang nak mencuba, tapi korang kena layanlah ape yang soalan bodh yang ditanyakan (HAHAHAHAXX)



4 ulasan:

zera eira berkata...

mcm best je! na try!

zulhilmi tempoyak berkata...

lagu yuna tu sdp gak kn...sedap sket la dr besa...unik2..

hmmm.. lg satu baru prasan.. cantik jugak google chrome ni kan..sll ad gak pkai mozilla... ad gak pkai opera..tp google ni mcm stail sket..

dekat mana nak beli choki2 ye.. kat seveneleven ada tak..?? pastu kedai mak limah tepi simpang agak2 bukak tak rini. sebab rasa nak beli makanan utk kucing.

tp kan dengar cita. kedai basikal ah chong pon dah jual rojak kan. agak2 sedap x..?? hmm.. teringin lak nak makan..



heeee...


lagipon hmmm... xtau la nk kata apa.. ;p

Lieyna Rosli berkata...

memang bengong game ni XD

♥ Nurfaizah ♥ berkata...

Sis zeira : try lah , medti golak tak henti -2 . hehe~

tempoyak : :*?

sis lieyna: Agak bengong la :)

happy always , happy blogging ^_^v~