Khamis, 26 April 2012

Otak Manusia~~





Huhuhu~~ peaceee ^^^ Malaysia , pe kabo sihat ? Allhamdullilah!!
Ehem-2 korang perasan tak Faizah da 1 bulan tak update~~ lpstu private belog ,
bagi follow tegar jelah yg perasan , lgi satu belog nii cam adee sedikit prubahan ...

cerite nye panjang tapi faizah pendeek memendekkan kayy :)
 sebnrnye camnii .. korang perasan 
tak , yg dashbord adee sdikit kelainan dea dah mningkat kepadee yg lebiih baeklah lpstu, faizah 
tangan entah menggatal terpicit mouse tertekan tempat , abiss selamee nii yg faizah edit
bapak ahhh!!!!!!! 
penat seyhhh , sape pon tak penat
 belogg nii sbnrnye dah dekat 2 tahun bertahan
kalii ni plak yg carik pasal ,
 apeelg faizah punyee geram , aku terus mls nk edit , nk bukak pon
rse menyampah ,, tpi lame-2 rse rindu plak :) iyerla 2 tahun , aq edit , update ,luah perasaan
tibeee-2 terhenti memey shooooke la shiall ^__________-^

but apee-2 pon hati ni dah terbuka untuk mengupdatee okayylah ,, sebelum faizah membebel lebih
panjang baekk aq sudah kan dengan ini :--------------->

tengokkk bawah nii 
'
'
'
'
'
'


Meliau , mata komee membacanye , tapi otak manusia nii cepat tangkap:)
betoiii tak ? walaupun diputarbelitkan tapi manusia memang pandai!!
okayyyy lha ;) itu sajeee kowt untuk entrii harii nii ..

keje sch byk lagi tak siap :$$$ tengokkk buku dah memangiillll tu bye larhhhh ^^^

-f@!z@#-







Tiada ulasan: