Isnin, 5 Mac 2012

Susah sangat ke nak faham ? -.-'


Harii nii mood sepii ,, kenapa susah sangat lelaki nak faham
perempuan ,, kenapa ? susah sangat ke ;( .. bile
perempuan asik tengok, jeling , senyum ,, tu bermakna
dia fall in lovelha with korang ! kenapa susah sangat nak faham ...
adakah perempuan tuu kena cakap depan-depan baru korang faham
asal bengap sangat ,, sepatutnya  lelaki  yg sepatutnya berani
cakap depan-depan betul tak ?? kenapa bende nii sume 
mlecehkan !! aku tak tahu apa lagi yang patut aku buktikan yg aku suka dekat
kau ,, sgla mcm cara aku buad tapi kao buad dono !!
kenapa dengan kao nii ,, dulu kao yang beria sangad ckp nan geng kao
yg kao suka kat akulha ,, lepstu bila aku bg chance ,, kao buad
dono ,, dulu aku tak pernah tengok, pandang kao ,, sebab aku anggap
kao mcm abang aku tapi bila kao cakap nan kawan kao-.-'
aku anggap tu perkara biasa ,, tapi aku tak sangka aku boleh TERSUKA
kao ,, aku tak tahulah kenapa aku boleh jatuh hati denan lelaki
pemalu macam kao nii ?? dahlah !! tapi aku memang minta maaf sebab selama
nii ,, bila aku nampak kao aku lari sebab aku malu ... tapi sekurang kurangnye
aku dah tunjuk tunjuk siked-siked yang aku sayang kao !!
dah lepasnii biarlha selamanya aku lari dari kao,, senang senang jer
kao ,, kao dah buad aku suka kao ,,kao lari dari aku
takperlah mungkin kali nii aku jumpa kao dah hari berikutnya aku jalani 
idup sepeti biasa !! byebyebye

MY ONLINE DIARY!! SO SHUT UP YOUR MOUTH
AFTER YOU READ MY DIARY!!

TOLONG JANGAN COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiada ulasan: