Isnin, 19 Mac 2012

Sorii , kalau bahasa tersinggung ~~


Kita sebenarnya nak minta berbanyak-banyak minta maaf kepada
sesiapa jer yang kita ada TER-buat salah ,, kadang-kadang
tu tak perasan rupa-rupanya dea ni mak orang dah ada anak tujuh
boleh TER-cakap macamnii :-

Awak singgah blog kita follow sekati tau !!

huehue~~ sedapnya ayat rite,, tulha kadang-kadang nak cepat copy dan paste
senang jelha..tapi tak sedar rupanya dea ni lebih tua daripada kita..
setelah di selidik latar belakang baru tahu,,menyesal tak berguna..takkanlah tiba-tiba
nak minta maaf plak ? huhuhuhu~~ nobody prefectkan ?

tapi rite memang nak minta maaf sangat sebab kadang-kadang rite tak tahu umur
anda berapa ? dah kawin belum ? masih sekolah ? ada anak ? semua
tu takkan nak tanya ,, so contohnya kalau kita tercakap bahasa yang macamtuu
sori tau ? mungkin bahasa ni yang sepatutnya digunakan =^^

Anda-maksudnya awak,Engkau,kamu
kita-maksudnya saya,aku

Okayy tak ? bahasa nii kira okayylah tu kan ,, okayy lha sekali lagi mohon
maaf atas kesilapan,, yang dibuat~~

4 ulasan:

pha is berkata...

biasa la tuh.. dulu ada sekali gak, komen macam sama umur, tapi upanya mak orang... hehehe

nurfaizah berkata...

hahaha ,, okayy!!

zera eira berkata...

lebeh baik kenali dengan cara baca cara penulisan dia, kalau dia jenis yang sempoi2, saya awak pon ok, kalau ta, akak ke n yang seangkatan dengan nye la kan? :)
nice sharing la sayang. :)

nurfaizah berkata...

nice tips ,, terbaiklah!!!