Jumaat, 9 Mac 2012

Nak tukar nama belog list ! ________


Dah jawab salam ke belum nii,, terpampang kat atas tulis.. tak kan tak nampak ?
 huehue~~ hari nii eppy bangat (sejak bila pandai speaking indon)
sebab ktia punya comment box dah sihat masa hari tuu sakit,, ni dah sihat
so,,anda bolehlah comment yup !! comment bebanyak pun takper
asl janji jangan comment yang menyakitkan hati sudah!! just bagi cadangan,nasihat
jangan comment memperli,,aku memang hotstuff betoii kalu comment memerli
nii ?_? muehehe'' bilalha aku nak citer pasal tajuk entri kat atas uhh
daripada tadi asyik membebel dan trus membebel -..-'

Okayy , nak citerlha nii ,, sebenarnya kita nak tukar nama belog list .. asik-asik
nama belog yang sama jer kan ? kan boring so nak tukarlha kali nii
kita nak tukar ikut pretasi orang yang selalu 
1.Melawat,singgah & sebagainnya(kalu dah singgah tulis kat CBOX)
2.Pengomen terhebat (yang selalu comment belog kita)
3.belog yang agak menarik (sedap mata memandang)
4.Follower yang peramah :) 
Hurmm~~ rasanya tu jer kot -..-' ,, so kalau nak kita letak nama belog
anda ,, cepat-cepat!! kita pilih 10 orang jer,, iyer tak
siapa cepat dia dapat,,
Okey ,, ByeBye :) 
RAJIN-RAJINLAH SELALU MENGOMMENT YER..

Tiada ulasan: