Jumaat, 30 Mac 2012

Faizah ditag~~




huhuhu~~ inilah kali k-3 Faizah ditag ,, terharu sebab ada gak yg nk tag belog faizah nii~~
orang k-3 yg tag belog faizah nii adelah Sis Syamira ^^ lawa kan belog dea !

Amaran dan syarat-2:

>x boleh tag orang yang sama
>pastikan orang yang ditag tahu
>ceritakan 11 perkara tentang diri anda sendiri
>jawab soalan yang diberikan kepada anda
>buat soalan untuk orang yang anda tag

11 perkara tentang diri Faizah:

1.Faizah ada 3 orang adik beradik
2.Faizah suka berblogging dan menyanyi
3.Seorang yang tak suke bende remeh-temeh
4.Kaki facebook(kalau boleh hari-2 nk online)
5.Tak suka budak yang hipokrit,berlagak macho dan sebagainya
6.Seorang yang beria,gila-gila kadang-2 manja siked
7.pelakon yang diminati (i)Shah iskandar (ii)Liyana Jasmay
8.Tak suka haiwan yang dinamakan 'katak'
9.Suka berangan~~
10.Minat baca buku yang jiwan-2 sket
11.Akhir sekali ,, Faizah suke senyun

Soalan yang ditanya ?

1.nama penuh apa? *nama didalam IC/surat beranak*


=Nurfaizah binti Muhammad Nizam


2.minat k-pop x? siapa *kalau ada*


=Nak kata tak minat,minat gak..Entahlah~~


3.subjek kegemaran waktu sekolah?


=Subjek kegemaran Faizah Bahasa inggeris dan matematik


4.tujuan anda berblog?


=Tujuan Faizah berblog adalah untuk meluahkan perasaan


5.2 tempat yang ingin dilawati


=(i)Syurga idaman (ii)China


6.barang yang paling disayangi? kenapa *cite la sikit*


=Bantal busuk kesayangan sebab dea sentiasa menemani Faizah time waktu sedih~~

Hahaha^^ penat Faizah memikir !! best gak kan jawab soalan ~~ okayy terima kasih sebab tag faizah..


Soalan Faizah :

1.Kenapa korang nak jawab soalan nii ?
2.Nama sapa ?
3.Jantina apa?
4.dah couple or single?
5.lelaki idaman or perempuan idaman ?
6.tujuan buad belog?
7.cerita kegemaran?
8.orang yang paling kamuu sayang

Mangsa yang ditag :-

1.Yang lawat belog Faizah
1.Yang Faizah tulis dekat dea nye shoutbox

huhuhuhu~~ jawab jangan tak jawab...

2 ulasan:

sis92 berkata...

hai , nama kita samalah..cuma ejaan je lain

nur faezah =)

Faizah berkata...

hai , kebetulan plak !! huhuhu terharu ade juga yg sama name~~ ;D