Selasa, 13 Mac 2012

Belog yang tersenarai di blog list!!!


setelah berkurun abad(berkurun abadlah katakan) ku mencari,,akhirnya jumpa 
gak belog bertuah!! hahaha percaya tak ?? muehehehe~~
best plak aku merantau belog asia tenggara,asia selatan,asia tengah
asia utara(ada asia utara ker ?) penat tau menjelajah kejap-kejap naik motor ,
kejap-kejap naik bot,naik kapal terbang dan akhir sekali naik kereta sorong (BHAHAHA)
sebab minyak habis.. okeh dah habis dah menjelajah kali nii kita singgah 
pulak hea ?? mana tahu suatu hari nanti ,,dea org letak nama
belog anda kat belog list diorang (Apa celop!)  manalha tahu sebab dia orang nii
yang kita rasa terbaik lha :) okayy nilha belog yang tersenarai :

1.Melawat,singgah dan sebagainya :)
1.Mars_Green
2.Cik Yaya
3.Zera eira
4.Hikayat Pahlawan Kucing

2.Pengomment terhebat ._.
1.Yana L

3.Belog yang agak menarik :D
1.Lyssa faizureen
2.Aisyah humaira
3.Aida Liyana

4.Follower yang peramah :))
1.Duni@ D@ku
2.Wana Baik

Hah!! nilha ape macam hebat tak ? pilihan kita wa terbaik!!!!! beb
kalu contohnya korang nak tersenarai
dalam belog list kita korang kenalha sentiasa mengikut pretasi yang
ditetap kan terima kasih :)) okayy lha bye..

8 ulasan:

M@W@R Q@SeH berkata...

terima kasih...hehee peramah ke akak ni...epy blogging ye :)

nurfaizah berkata...

Hurmm , wc

wanabee berkata...

terimakasih nurfaizah ! hargai sgt :D

Sakura Aihana berkata...

time kasih tau

Yana Libra berkata...

aik? akak pun ade ke? ingatkan marah kat akak sbb komen hari tu..huhu~~

thanx~ :)

aisyah humaira' berkata...

menarik ke blog niera?terharunyeee~
btw,tenx taw!
sayang awk..heee~
keep blogging !

nurfaizah berkata...

Sama-sama,, SEMUA nice blog ,, trima kasih btw thank :D

Ms Simple ♥ berkata...

thank you faizah comel :) xsangke blog aku ade gak ^^ syg kau ~