Rabu, 15 Februari 2012

Tomorrow birthday kita !


Hai , awak hari nii kuranglah siked rasa tension
sebab kita dah belasah budak tu secukupnya .. 
Alhamdullilah kurang siked beban
dan rasa malas nak pegi sekolah sebab budak tuu...

HARI NI MOOD KITA BAEK SEBAB TULAH GUNA 
WARNA BIRU...

Besok hari jadi kita 16/2/1999
kita harap walaupun tak bagi hadiah sekurang-kurangnye 
wish pun dah cukup -"- kita tak minta apa apa
pun kecuali hari lahir kita tader orang yang buat kita marah
thats all ,, okayy .. because hari jadi kita tak pernah
pun di ucap/di sambut sebb orang semua tak tahu .. 
sedihkan -,- almaklomlah anak sulong
dalam keluarga !! adik adik jelah yang selalu dapat makan kek
huwaa ;( sedih sungguh ,, tapi memang berharap
ada orang yang ingat,, yelah sapa tak sedih jika
hari jadi kita kena marah,ada budak cari pasal kat sekolah
sapa pun tak menangis ken ?

one more thing ,, kita 
HOPE SANGAT  MASA HARI JADI KITA DI WISH OR DIHARGAI!!
sekian terima kasih :)

4 ulasan:

Yana Libra berkata...

Jangan sedih2 ye~~~

Happy coming birthday :D

nurfaizah berkata...

haha :) thank you !

tarmizi berkata...

selamat hari lahir besok :) semoga diluaskan reseki di sihatkan tubuh badan

nurfaizah berkata...

terima kasih :) semoga allah berkati ke atas kamu!