Isnin, 20 Februari 2012

Sekali aku jatuh cinta..




Tajuk,, macam real je.. kan kan kan ? haha kalau reality macam mana ?
ingat orang macam kita nii tader perasaan hea ? all human
ada perasaan okayyy ... sebenarnya tak tahu asal tiba tiba nak letak
tajuk nii!! mungkin teringat lagu nii Tekan jerlha :) haha.. kaget lu

wah,, hari ini macam jiwang plak sebab entahlah sebab kita terbaca satu
artikel nii pergh baca boleh mnusuk jantung ,,sebab apa ??
kisah nii tentang kita lha manusia yang diciptakan berpasangan betull tak ?

tapi ada orang dah jatuh cinta sekali dia tak nak, tak akan jatuh cinta
buad kali ke-2 betull tak ?? tapinya ini biasa berlaku pada perempuanlha,,
perempuan bila hati dia dah disakiti selama-selamanya dia akan ingat okayy sebab
perempuan mempunyai dendam yang teramat tinggi,, bila dia rasa lelaki
suka menyakitkan hati dia,, dia pun akan buat pada lelaki lain supaya rasa apa yang dia rasa
betul tak ?? kalau tak betul dah,, sebab ini ikut pengalamanlah

LELAKI pun ada tapi jaranglah ,, lelaki boleh pilih mana yang dia suka
walaupun muka macam katak cekodok!! kalau berduit,,kaya,,gamak harta tiada masalah
kan ?? betu tak lelaki ?? yeah!! aku sokong lalalalala~~~ heppy sebab
i never fall in love !! (y) jeles... gamaknyer

single lebih baik ! tunggu dah besar you nak marriege(betul tak eja) itu terserah okayy
(mekmok)


Tiada ulasan: