Selasa, 28 Februari 2012

KEBENARAN TERUNGKAP.


Tajuk Entry nii okayy tak ? haha just bagi terkejut siked... okayy lha
sebenarnya saya pun tak tahu hal dan cerita sebenar
pernah tak korang tengok atau terbaca satu artikel berkaitan dengan Ustaz Idrus.
Example macam nilah :
1.jangan pikat wanita jika anda tak bersedia cintakan dia.

hah !! adakan korang mesti share kalau ada artikel macam nii ,, lepastu semua org LIKE
sebenarnya ini semua 
TIDAK BENAR SAMA SEKALI !!!
Jangan percaya !! Ustaz Idrus tak pernah  cakap,tulis,taip dan sebagainya sama sekali
so,, jangan suka sangad bila baca artikel nii okayy ... okayy, nak tahu
tak macam mana kita boleh tahu yang ni adalah rekaan tengoklah gambar kat bawah nii yer :

*Klik untuk tumbesaran*

Peace ^^ (Y) macam marah jer !! haha just kidding kay ..



Tiada ulasan: