Khamis, 9 Februari 2012

janji lelaki tak boleh pakai -,-


hebat,hebat,hebat kalau berjanji
bukan main manis,, macam tak boleh blah
tapi kalau suh tunai HABOK PUN TARAK !!
aku benci janji lelaki , aku tak suka lelaki
yang munafik!! kalau kao orang
berjanji dengan lelaki 
lupakanlah .. korg ingt lelaki setia,,setialah sgt
EXCEPT
Lelaki yang setialah tapi aku rasa
zaman sekarang tader kowt .kalau adeh pon segelintir
jer... kalau korang nak tahu lelaki setia
ta ? cuba try testing korang suh dea nangis,,
kalau dea ikut maknenye dea sanggup buad apa sajalah..
itu yang akuu suka -,- sebab cita-cita
aku nak tengok lelaki nangis
sebab lelaki banyak buad perempuan nangisken
so terima akibat ini.....

IKHLAS
<SuperFai Faizah>
                                          
                 jangan jadi pen yang diluar kaca,jadilah yang di dalam kaca for all womennnn!!

4 ulasan:

Yana Libra berkata...

takleh gak nak suh dia nangis..laki pun ramai yang pandai berlakon..

kalau dia ikhlas, dia akan nyatakan hasrat utk bawa awk pergi jumpa family dia..hehe~~~

nurfaizah berkata...

betoii lha tuu ,, tapi ta payah jumpa mak bapak senang jumpa polis ..
buad perjanjian :) habis cerita yer tak ?

#sorii cakap banyak.

Yana Libra berkata...

nape lak nak jumpa polis~

pelik2 je..bek g jumpe peguam terus kan..hehe~

nurfaizah berkata...

senang sebab kalau mungkir janji terus masuk lokap iyer tak ?
....