Isnin, 27 Februari 2012

Diary (bermandi air mata)


hai,helo,hola,selamat sejahtera,mlm,siang salam 1 malaysia..Banyak aku punya
slm sebab nk ilangkan perasaan sakit hatiii...

hei,awk selama nii kita asik tulis psl org lain harii nii nk tulis diri kita,, yela blog juga
tempt kita mluah perasaan terpendam,terbuku dan sebgainya
okayy sebenarnya x suka crita pasal myself tapi apa boleh buad want to speak

awak tahu x ? pernah rasa x ? bila janji dimungkiri , cinta bertepuk sebelah tangan
wah cepat ajer,, menyampuk yerr !! ofcozlah kan,kan ?
korg penah rasa,sekrg tak rasa kan,, bila nk COUPLE terus terg jer depan-depan...
tapi mcm mne pulak dengan budak yg pemalu.. dua dua pemalu.
lelaki pemalu si perempuan pulak pemalu.. itulah yg trjadi pada diri aku,, sepatutnya
umur mcm aku.. x patut , x payah , x perlu sume tuu ... tapi cuba
tengok ada tak org yang tak suka,suki mesti taderkan ?
mana ada yang tak suka suka? sume ada,, kalo ada pun sembunyi sembunyi malu malu tulha
lama-lama bila kita x berterus terang org laen pula yg dpt kononya nak jadi perempuan sejati
tunggu jer sampai dia bg surat,ckp ker ... tapi kalu dah nama lelaki pemalu
habok pun tarak lastlast,, dia kene ambik kita tak dapat apa-apa
betul tak ?? tulha dulu prinsip aku tak nak dekat,suka dekat lelaki tapi bila
dah mcmnii menyesal,, baru aku tahu susah bercinta...
menyesal sekarang dah tak berguna !! sebab sume benda dah terjadi
tulha aku nasihatkan jangan jadi macam aku ! 3 hari 3 malam
terperap dlm bilik melepaskan tension pada org yg tak patut..........

THE MORAL OF THE STORY IS:
jangan nak couple pada usia muda lagi lagi yang baru sekolah tuu mengataimengatai
sangad tulha padahnya !! 

Tiada ulasan: