Isnin, 6 Februari 2012

aku ada abang ANGKAT betoii ker nii


tajuk macam best jer betoii ker nii ?
aku pun macam tak caye
serious gila ,, but apepon aku memang suke giler
sebab selama ni aku   tader abang!! almaklomlah aku anak
pertama..aku plak yang kene
BACK-UP
adek aku,, so choii..

 aku macam tak percaya mana mungkin
abang yang paling terfamouslh katekan dekat
sekolah jadikan aku  nii adek angkat
lepastu , aku nii macam BENGANG
Sebab semua orang tengok aku
yelah mana mungkin budak
tak cantik,tak pandai dan tak baik boleh
jadi adik angkat dea ,

korang nak tahu dea form bape? dea
form 4 ,, tua tak(Y)
jeles ?oklha just aku nak cerita
jer ,, sebab terlampau happy
ok bye bye bye bye

 

2 ulasan:

Yana Libra berkata...

Terpulanglah kalau ada abg angkat, jangan faizah plak yang terangkat sudahla ye~~ :P

Jangan terlalu percayakan lelaki..hehe~~

Good luck in study :)

p/s:sorilah kalau cam membebel.. just sebagai nasihat dari kakak kepada adik~ :D

nurfaizah berkata...

haha,okea !!