Ahad, 15 Januari 2012

DARJAH khas



ewah !! korang mentang-2 aku dah deactive facebook aku dan ta tulis dekat KELAB BLOGGER DAN GROUP YANG BERKAITAN blogger DI FACEBOOK korang ta datang belog aku lha haha taderlha gurau ..
atoyai ebelibadi keputusan result SDEA da kluar kputusan ta memuasken lha !! aku ta sehebat budak SKIP 1 . tapi korang tahu ta ? mak aku nk sekolah ken darjah khas dekat bukit liki . aku rase ramai kot budak skip 1 sekolah at sane . baru baru nii aku dengar kawan aku nurul natasha zakaria pun sekola at situ heppy giler shiok !! .

bbestnye mcty dapat jumpa dea orang ken !! kalo aku jumpa kao org aku cium -2 aku peluk !! haha karang org kateh aq giler plak .. dogoi lha aku nii ! heah kawan-2 budak skip 1 sekolah lha agame at bukit liki nanti boleh jumpa boleh lha ?? please aku nangis nii ta nampak ker ! aku rindu kao org . aku nak dengar suare kao org ! aku nak gado -2 manje dengan kao org ! aku nk korang back up aku mase dalam kesusahan . itu sume tinggl kenangan . sekarang aku gadoh , aku bertekak , aku menjerit dekat sekolah sape nak pujuk aku ?? sedih sedih sedih .

dulu kat sekolah lame ? semua cikgu faham kite ken ? dea ta bagi keje byk - 2 . dea faham !kite sekarang kalau bagi keje ari nii nak hantar besok . pergh !! hebat giler aku niii . boleh siap keje secepat mungkin !! dah lha aku nii sentiase mrapu . mende tu semua tinggal kenangan ..

bye lha !! INGAT TAU DARJAH KHAS dekaT BUKIT LIKI !

Tiada ulasan: