Rabu, 7 Disember 2011

Geram hot !!



gilelah saketnye ati aquw !! dengan budak kt flat niyh saket jiwa saket hati . nk dengar cite tak snilah . aq mmg geram sgt tak tahu knape ?? adeh satu ahli keluarge ni tao sume org ta suke dea dea ni semak menyemak je dudok kt flat niyh .

dahla suke buad masalah nk tahu apergh ?? 1.dea ni suke sgt berkaraoke siang mlm pg petang ari jumaat pon nk berkaraoke . pengumuman kt surau adeh org mninggl pon nk karaoke !! fuck gile bangangla aq kateh lpstu nk tahuu ape yg pling aquw geram adeke dea gado nan adek aquw n adek aq nye kwn dea bling taik k bawah depan rumah aq plak tuwh ishh mmg sia llah

dah byk kli kene sound ta serik2 dahla kakak suke bwe jantan !!lpstu mstu ahli keluarge dea org buad bising mlm2 last2 skali kene sound dengan pak cik tingkat bawah . buken dea yg kene tpi lelaki yg dea bwk tu yg kene . pak cik tgkt bwh tuwh x sound dea sbb adeh mak bapak dea ??

lpstu dah cmgitu dea cm x puas ati . mak bapak dea org cm x kesah dekt dea org . ank dahla rmai x reti jage 8 org tuwh byk lpstu abg dea hrp je suare besar tpi biasela oku. penakot ckp je byk bangang. lpstu ken adek dea suke lri terlanjg satu flat.kencing mrate2 kalo boleh sume tempat dea nk kencing .

lpstu nk tahu x ? ari ni dea buad aper dea gado nan group adek aq dea kateh cmni ? >weyh mak aq sabar je dengan korg niyh < sabar buad apeh padehal kita org yg byk bersbr dengan kao la pacat kao buad taik kite org diam tpi lor niyh dah ta dapat sabar !! last skali korg tahu sape yg kene mrh si dea yg bradik lapanla . kene tegor dgn pak cik tgkt ats sbb mulut bayk lancang ckp mende yg x seno0noh !! dahla korg ajr ?? tpi sblom pak cik tu dtg aq da sound dea dulu dea tak puas ati dengan aq dea bls balek dea ejek caci maki aquw.pehal fuckla sial . ko ejek aq pown aq tak rugi bhai ?? sbb mmg da sal kao ?? kao da byk kli kene sound so org tetap slh ken kao ??


oorg kt sni byk sbr dengan kao sbb dea org tahu niyh tempt awm sume org boleh dudok tpi kalo da smpai tahap fuck saper boleh sabar . korg tahu x ?? bapak deapenak gado dengan org sampai bawa parang dan sampai dekat polis okeh !! aq memang benci dengan org camni .. kao sedar x kao tu pembawe masalah . sume tengok kao mcm taik lah bhai ?? okeh sebenarnye byk lg kesah yg aq nk crite psl dea tpi aq x nk pnjg 2 sbb kalo aq trus taip psl dea ati aqu rse saket siall.!!!


so kalokorg nk bg candgn tentg crite aq niyh korg boleh comment dekat wall facebook aq faizah nizam . okeh aq da penat sbb tulis panjg2 psl BUDAK FUCK

SEKIAN WABILLAH HITAUFIQ WALHIDAAYAH WASSALLAMUALAIKUM WARAMATULLAH HI WABAREAKATUH

Tiada ulasan: