Khamis, 29 Disember 2011

Tips membaca raut wajah



Nak bershare nan korg !!

Mampukah anda mentafsir raut wajah si dia untuk mendalami cinta, keyakinan dan keperibadiannya?

Masih bingung menentukan siapa pilihan hati? Kenapa tidak anda cuba mengujinya dengan cara lain? Misalnya, dengan membaca raut wajah si jejaka.

Dengan menerokai bentuk dahi, bibir, alis mata mahupun keseluruhan anggota wajahnya, anda pasti dapat mengetahui karakternya dengan tepat.

*** Bentuk wajah

Panjang dan tirus: Mereka yang memiliki bentuk wajah seperti ini umumnya bersifat sabar dan memiliki keteguhan hati. Mereka juga memiliki peribadi menarik dan tidak suka menangguh kerja.

Bulat: Bentuk mukanya yang bulat menandakan dia seorang yang mempunyai kekuatan diri dan harapan tinggi. Dirinya gemar perhatian dan mampu mengubah suasana kaku kepada keadaan yang penuh gelak tawa.

Lebar: Dia bersikap toleransi, mudah sedih dan mempunyai wawasan yang luas.

Bersegi: Memiliki keinginan yang kuat dalam mencapai segala impian. Pemilik wajah seperti ini tergolong mereka yang suka duduk diam.

*** Dahi

Licin: Jenis seorang yang kuat memikirkan sesuatu dan cepat membuat keputusan.

Berkerut: Apabila kerutan dahinya tampak garis-garis horizontal, ia menunjukkan individu tersebut bersikap cepat marah tetapi memiliki karisma yang tinggi.

*** Mata
Tegang: Apabila terdapat bahagian putih mata di antara iris atau selaput dan bahagian bawah kelopak mata pada kedua-mata mata, itu menunjukkan individu tersebut sedang tertekan dan begitu khuatir.

Menentang: Apabila bahagian putih terlihat di bahagian atas iris, ia bererti selain tertekan individu tersebut juga mempunyai sikap 'gatal'.

Terpisah: Apabila bahagian putih kelihatan di sekeliling iris, lebih baik anda hindari individu seperti ini. Ia menunjukkan jiwa mereka tidak stabil dan cepat marah.

*** Alis

Lurus: Alis mata berbentuk horizontal menunjukkan dia seorang yang gagah dan gemar berdebat.

Melengkung: Apabila memiliki bentuk alis mata yang melengkung, individu tersebut tergolong dalam kalangan mereka yang suka berjenaka.

Tipis: Seorang yang kurang mempercayai diri sendiri terutama apabila alis mata agak ke atas dan melengkung.

Menyambung: Apabila melihat alis mata yang menyambung, bererti anda sedang berhadapan dengan seorang pemikir dan dapat berkongsi manfaat dengan memberikan semangat kepada mereka.

*** Kelopak mata
Kecil: Apabila jarak antara bahagian atas kelopak mata dan bulu mata kelihatan terlalu dekat, ia menunjukkan individu tersebut begitu peka dan dapat memelihara jarak perhubungan dengan orang lain.

Lebar: Kelopak mata bersaiz lebar menandakan pemiliknya memiliki sifat yang terlalu mengharapkan bantuan orang lain.

*** Hidung
Kecil: Orang yang berhidung kecil umumnya memiliki sikap yang lemah. Dia juga seringkali tiada kekuatan untuk diri sendiri dan fikirannya selalu berubah-ubah.

Besar: Hidung besar menandakan individu itu mempunyai inisiatif, mantap serta memiliki karakter yang kuat.

Leper atau penyek: Hidung yang besar tetapi leper biasanya milik seorang yang tidak kaku dengan perkara yang berlaku di sekelilingnya. Mereka hanya percaya pada diri sendiri, mudah bergaul dan bersikap berani.

Mancung: Biasanya mereka mempunyai sifat berterus terang dan agak pedas ketika berbicara. Mengagumi diri sendiri, sukar untuk membuat keputusan dan peka terhadap sesuatu perkara.

*** Telinga

Kecil: Biasanya individu ini sentiasa berasa tidak aman tetapi pada umumnya tahu apa yang mereka inginkan. Individu ini juga tergolong dalam kalangan mereka yang kuat bekerja keras.

Tajam: Bersifat kaku dan tidak santai.

Telinga yang berambut: Pemiliknya bersifat cermat dan teliti. Namun, waktu dan tenaganya dihabiskan semata-mata untuk hal-hal yang tidak penting.

*** Dagu dan rahang

Rahang bersegi: Bersifat keras dan memiliki kemampuan untuk membuatkan segala impian yang diinginkan menjadi kenyataan.

Dagu yang menonjol keluar atau runcing: Merasakan dirinya penting dan selalu bercakap benar. Menurut pendapatnya, tidak seorang pun yang benar kecuali dirinya.

*** Pipi

Lesung pipi: Selain membuat individu tersebut tampak menarik, lesung pipi juga menjadi simbol keserasian pemiliknya.

*** BibirTebal: Bersifat murah hati dan senang membicarakan tentang dirinya sendiri.

Tipis: Apabila bentuk bibirnya tipis dan bulat, ia menjadi tanda keperibadian yang tertutup dan peka.

Bibir atas tipis dan bibir bawah tebal: Menunjukkan individu ini jenis seorang yang meyakinkan dalam segala perbicaraa

aloha best x ?? lpsniyh cube korg buad plak !!

Tips bila perempuan serius bercinta .



Tips untuk korg !

1. Perwatakan kamu yang selamber dikhalayak ramai tidak menjejaskan sedikit pun mood gadis kamu untuk berjalan bersama kamu

2. walaupun adakalanya kamu memakai pakaian yang tak bergosok pun si dia senang apabila bersama kamu

3. menghabiskan masa setiap pagi untuk mengejut kamu dengan mendail no telefon kamu atau menghantar mesej kepada kamu untuk mengejutkan kamu solat subuh memandangkan malam td ada perlawanan kelab bola kegemaran kamu

4. menghadiahkan hadiah pada HARI JADI KAMU dengan hati yang ikhlas di mana hadiah tersebut di beli secara online memandangkan payah sangat nak carik kalau berjalan satu Malaysia ni

5. tetap tenang bersama kamu walaupun KAMU MENINGGIKAN SUARA

6. tidak MENITISKAN AIR MATA dihadapan kamu walaupun KAMU MELUKAI hati si dia dengan SENGAJA atau TIDAK SENGAJA

7. memahami karier kamu sebagai SEORANG INSAN YANG PERLU MEMEGANG TANGGUNGJAWAB KEPADA KELUARGA KAMU TERLEBIH DAHULU

8. meletakkan diri selepas ALLAH, IBU BAPA, KELUARGA, KERJAYA

9. tidak mengungkit KISAH PERIBADI kamu

10. tidak meletakkan tahap pelajaran atau MEMBEZAKAN tahap pelajaran dengan KAMU

11. cukup sekadar kamu sedar TANGGUNGJAWAB kamu kepada KELUARGA kamu terlebih dahulu dan seterusnya BARULAH KEPADA SI DIA

12. Tidak mengada-ngada untuk meminta itu ini kepada kamu

13. tidak merengek walau ada ular di dalam rumah

14. mampu menjaga diri sendiri apabila kamu berjauhan dengan si dia

15. akan merasa RINDU tatkala kamu JAUH denganya

16. akan memberikan kata2 semangat bila kamu KECEWA atau BILA KELAB BOLA SEPAK KAMU TERKANDAS

17 . boleh SUPPORT KELAB BOLA KEGEMARAN kamu walaupun si dia memiliki KELAB BOLA KEGEMARAN SENDIRI

18. mempelajari aktiviti seharian kamu

19. GOOGLE segala bagai info untuk membantu kamu MENDUDUKI PEPERIKSAAN dimana bila bersembang korang tak sembang kosong walaupaun ada 24 JAM masa sebelum MENDUDUKI PEPERIKSAAN

20. membantu kamu dengan MENGEMASKINIKAN segala bagai FAIL untuk memastikan KAMU TIDAK DIPANGGIL oleh PENSYARAH sekiranya MQA SERANG

21. memasak masakan KEGEMARAN kamu walaupun PADA KETIKA ITU SI DIA SEDANG BERGELUMANG DENGAN ASSIGNMENT SEGALA BAGAI

22. menjaga air muka kamu walaupun ketika itu KAMU TIBA2 TERGELINCIR KETIKA BERJALAN DI ATAS LANTAI YANG BASAH

23. dengan rela hati menaip segala bagai KISAH COUPLE kamu ngan si dia di dalam BLOG

24. sabar menunggu KAMU MASUK MEMINANG

25. memujuk kamu dengan PELBAGAI SKILL memandangkan kamu ni KEPALA BATU

26. sedaya upaya membantu JIKA TERDAPAT SEGALA KESULITAN YANG DIHADAPI

27. tidak KISAH kamu nak BERKAWAN dengan SIAPA, JANJI KAMU TETAP MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB KAMU IAITU MENJAGA SI DIA

28. sabar dengan DUGAAN dalam MENANGANI PERANGAI KEBUDAK-BUDAKAN KAMU

29. sentiasa MESEJ atau CALL walau KAMU TAK REPLY ATAU ANGKAT

30. sentiasa mendokan KESEJAHTERAAN KAMU

31. BERSIKAP DEWASA DALAM MELAYARI KEHIDUPAN BERSAMA KAMU

32. menunjukkan PERASAAN ingin MENGENALI AHLI KELUARGA KAMU

33. sentiasa BERTANYAKAN KHABAR IBU dan BAPA kamu

34. sanggup turun SELATAN - UTARA untuk bersama kamu untuk menemani kamu menghadiri MAJLIS PERKAHWINAN sahabat kamu

35. menyediakan BAJU MELAYU kamu atas PERMINTAAN kamu untuk di pakai DI HARI RAYA YANG MULIA

36. membuat KUIH RAYA untuk kamu memandangkan KUIH RAYA yang kamu minati susah nak dapatkan dipasaran

37. KAMU adalah orang yang pertama di cari SEMASA DI PAGI RAYA




JIKA KAMU MENJUMPAI GADIS SEPERTI INI, MAKA INI MEMBUKTIKAN BAHAWA SI DIA AMAT SERIUS MENJALINKAN HUBUNGAN BERSAMA KAMU…
BERI RUANG UNTUK MENYELESAIKAN SAGALA BAGAI MASALAH DAN BUKAN DENGAN MEMBUAT KEPUTUSAN YANG AKHIRNYA MENGUNDANG KECELARUAN EMOSI…

Rabu, 28 Disember 2011

LoVe





alololo lovela katekan ?? whatever !! nanak tahu

‎(¯`v´¯) X tahu la nak letak tajuk apa ~ v .v'
`·.¸.·´`·.¸.¸¸.•*¨¨*•.¸¸❤`·.¸.¸¸.•*❤

(¯`v´¯)Kalau bercinta
`·.¸.·´
jangan berkepit macam belangkas,
hantar surat berbelas-belas, SMS berbalas-balas,
masa dating sebelah tandas,
berpeluk-peluk dalam bas,
asyik menjeling dalam kelas,
minum air perghh kongsi segelas ♥

(¯`v´¯)Bila ada konflik
`·.¸.·´
haa mula la nak frust,
nak tunai solat pun malas,
tak dapat tumpu study dalam kelas,
waktu result nak keluar tahu pulak cemas,
takut exam tak pass,
tup tup awek sendiri kena kebas,
kesian.. melepas ♥

(¯`v´¯)jadilah couple yang ada class
`·.¸.·
berdating ikut lunas,
bergaul ada batas,
jaga maruah dengan tegas,
syariah dijaga dengan jelas,
tutur kata sentiasa beralas,
kalaulah cinta yang dihulur ikhlas,
janganlah bimbang,
cintamu pasti berbalas ♥

wow ??? terase siked org tuwh !!!

Citer hot (najwa latiff)




wow !! najwa latiff lah bestnye ... alolo suke nya aku .. ken best dpt jumpe dea banngga aq !!
korg nk tengok dialog x ?? psl najwa latiffla buad apergh psl org laen ken !!


Suatu hari Najwa Latif berpindah ke sekolah baru....

Cikgu: selamat berkenalan....
Najwa: kita Berkenalan hanya dalam laman muka buku.... :)
Cikgu: sat gi cikgu hantar kau dekat guru besar baru tau...
Najwa: Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu ooohh uwouwouwo :P
Cikgu: cikgu sakit hati dah ni =="
Najwa: hati ku rasa sesuatu :P
Cikgu : sebelom kamu balik, datang jumpa saya kat office..
Najwa : Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Cikgu: atau kamu nak saya hantar kamu dekat guru besar? >:(
Najwa: Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu :)
Cikgu: cikgu rasa kamu ni dah tak betol..
Najwa: Oh oh benarkah rasa itu...
Cikgu : ingat taw.. sebelum balik nanti kamu datang office jumpa saya!!
Najwa : bagaimana harus bersua...ku rasa gementar tapi bahagia
Cikgu : memang kalau dah ade peluang nak rotan je kamu ni...
Najwa : perlukah kita cari peluang pertama..
Cikgu : saya dah agak hang ni bermasalah..
Latif : walaupun kita tak pernah berjumpaa..... ooohh uwouwouwo\
Cikgu: otak saya dah sarat dengan macam2 masalah.. Kamu ni buat...
Najwa: Banyak persoalan yang berada di minda =P
Pelajar lain menyampuk: cikgu ni banyak tanya la...
Najwa : Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Cikgu disiplin : cikgu jom pegi lunch dengan saya kejap lagi
Cikgu: Argh, tak nak, nak settle kes najwa ni
Najwa : Otak kata jangan hati pula kata ya =)
cikgu: tak menentu saya di buatnya..
Najwa : Hidup tak menentu adakah ini cinta......
Cikgu : konfius!!!
Najwa : banyak soalan banyak juga jawapannya
Pelajar lain : kalau ikut hati,cikgu kami memang nak bunuh hang ni adoiii
Najwa : kata hati dan rasa tak dibiar saja..
Cikgu Disiplin : masuk bilik saya nak jalankan operasi merotan ni...
Najwa : setiap yg berlaku ada kebaikannya,harus pejam mata dan cuba apa saja...
Cikgu Disiplin : kamu pandang muka saya..
Najwa : Pabila kau renung tajam tajam mata aku
Cikgu Disiplin : cikgu, kau rasa kita nak report kat encik latif ke..
Cikgu : aku rasa...
Najwa : Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Cikgu : Najwa! Ape semuanya ni?
Najwa : Oh oh ini cinta remajaku.. :P
Cikgu : cinta? Dengar baik2 kata-kata cikgu ni...
Najwa : Dan pabila kau katakan kau suka aku... ^^,
Cikgu Disiplin : sudah., Diam!!
Najwa : Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju...
Cikgu Disiplin : Cikgu! cinta apa yang dia merepek ni?
Cikgu : Oh oh itulah cinta yang satu XP
Cikgu Disiplin , Cikgu , Najwa : Cinta di muka bukuu....

haha lawak x ??
copy mcm kucin dari ---->tekan siked

Jumaat, 23 Disember 2011

EXCITED !!



asssalammmualaikum sume to ebelibadi yg adeh at sini ?? korg sume sehat kalo x sehat meh pi hanto kat ospital... okea x payah la buad susa aq jerk ken ??
okea korg rse teruja x ?? kalo tader taper i dont care ni nk cite psl aq niyh !!

korg tahu x ?? pde tarikh 22 DISEMBER 2011 .aq pergi ujian kelayakkk ken at SMA BUGHSIAH TAMPOK . penah pegi mcty x ken // okea mak bapak aq mohon at sne supaye aq belajo idop berdikari buke mkn kari okea fullsetop !!


korg tahu apergh aq buad kt sne . first sekali aq kene daftar dekat kaunter . then aq adeh ujian bacaan dekat dea nyew adelah dea punye tempat !!lpstu dea surula aq bace tulisan jawai soal jwb arab da apergh ?? lg la then lpstu pukul 10.30 adeh ujian bertulis best giler dpt tengok rmai kwn


oke oke oke bye see you

Isnin, 19 Disember 2011

Gedik ?!!



Gedik itula yg selalu di ungkap oleh lelaki kepade perempuan ?? wadehal itu mmmg perkare biase ken ?? okea biar aq terg ken ?? semua perempuan gedik !! jgn plak ko kateh #aq ni x ... mmg normal doe . perempuan gedik . kalo x gedik tu buken pompuan itu PONDAN ... seriously aq ckp aq ta bohong ..
lelaki x ken fhm same adeh gedik ato bermanje - 2 !! bile dea tengok pompuan tu mcm bermanje - 2 je dea kateh gedik . betoi ken ??

niyh meh aq bg dea nye ciri -2

1.Perempuan yang tergedik2 kacaw bf/laki orang lain.
2.Perempuan yang bajet 'hot'. (prasan cun tp hakikatnya oh tidak langsung)
3.Perempuan yang suka gelak kuat2 sbb nk tarik perhatian org rmai.
4.Perempuan yang cuma kawan dengan lelaki.
5.Perempuan yang... suka pakai sexy2. (kaki berkurap, badan mengelebeh, badan bertompok. saja nk tyg kt laki len. kira mcm bajet hot la)
6.Perempuan yang suka pegang2 lelaki.
7.Perempuan yang suka support laki sbb nk rmai kwn laki.
8.Perempuan yang x mengaku ada bf.
9.Perempuan yang suka bangga2 dkt kawan laki yang dia kononnya ramai'secret admire'.
10.Perempuan yang suka tukar2 bf.
Inikah yang dikatakan perempuan GEDIK? Apa komen anda?

rekaan asl :

dup dap !!! dup dap !! adeh org terasela sape ekkk ?? haha

Soalan N jWpn yg tepat




Soalan yang sering orang tanya dan jawapan yang tepat tuk solan tersebut..

Situasi 1 - Bila orang nampak kau baring nak tido
S : Kau nak tidur ke?
J : Taklah, aku training macam mana nak mati nanti..

Situasi 2 - Kau tengah bawak TV yg rosak nak pergi jumpa technician suruh repair
S : Nak repair TV ke?
J : Tak lah, aku bosan. Saje aku bawak TV ni gi jalan-jalan.

Situasi 3 - Masa kau bangun tidur
S : Kau dah bangun?
J : Ish, aku tengah tidur sambil jalan la bodo.

Situasi 4 - Kawan kau telefon no.rumah kau
S : Kau kat mana ni?
J : Kat bus stop ni. Hujan lebat betul lah.

Situasi 5 - Kau tengah sidai baju kat luar rumah, jiran kau tanya
S : Sidai baju ke?
J : Taklah, tengah baring-baring tengok TV ni. jomlah join sekali.

Situasi 6 - Kawan kau nampak kau keluar dari bilik mandi basah-basah
S : Baru lepas mandi ke?
J : Mana ada, aku jatuh dalam lubang jamban tadi.

Situasi 7 - Kau dalam toilet, pintu berkunci, ada orang ketuk pintu
S : Ada orang tak?
J : (Suara Manja) Tak ada orang. paip yang bercakap.

Ahad, 18 Disember 2011

sumpah jelez !?!



adoh weyh ??? knapela nan aq ni cm adeh mende yg ta puas jer ?? tpi aq rse sume da cukup !! tpi aq rse adeh yg x kene ??? okea skrg aq nk tye korg ! korg penah becinte x ??? kalo pennah diam ! kalo yg x penah bacerla apergh yg d tulis dis sini ??

okea skrg ni aq rse cuti skola so aq asyik dok on9 FACEBOOK jelah lpstu aq dok suke bace wall diding dea org ... byk tulis psl boyfriend !! lpstu citerla itu ini dot dot dot...det det det ..
bla 2 . sumpah aq mmg cemburu gile tersgt!! buken aq cemburu nengok kao org bercinte // tpi aq jeles sbb korg (perempuan) sume cantek 2 padanla sume tergode doe !!!

weyh ,, kalo aq tye korg best x bercinte ??? ker korg sbnrnye nk mnunjuk-2 pde aq yg x sbrape niyh ?? i know kamuuuu seorg yg baek x ken buad jahat n x ken mnunjuk-2 ken ??? tpi sumpah gilllllleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr bafak aq jeles sbb korg cantek untung adeh org yg suke at kao ??/

aq sbnrnye boring !! sbb aq dok at umah terperap jer ?? nk kuar bosan !! nk gi jln -2 mk x kassik ... nk on9 dua puluh empt jam .. suh buad keje .. nk tido nnti mak membebel.. aduh cuti skola mmg pembawe mlg ?? lg satu mak aq niyh plik sbb apergh ?? bile aq ckp nk kuar sket nnti dea kateh ko x yah kuar dok umah jer !! tulah bile 2 aq BERFIKIR,TERFIKIR,MEMIKIR !!!!!! best jugek kalo adeh boyfriend ken sbb boley luah ken perasaaaaaaan yg berbuku dan terbuku ..
okea .FULLSTOP ...BUS STOP .... STOP !!!!


okea da malas nk ckp makin berjela -2 jela jela mcm roti jala buken nye korg bacer ken /?///


OK BYE BYE BYE BYE SEE YOU ?????

Jumaat, 16 Disember 2011

SOrry



soorry okea sbb da lame x update bosanla kalo asik update buken korg bace ??? hah !! aq x tahu la nk tulis psl apergh ?? apekateh kalo citer pasal follower ??
korg nk follower banyak ken ?? tpi pde mse yg same korg buken bacer pown apergh yg d tulis ken ?? buad penat jer tulis panjg berjela - 2 dengan penoh perasaan !! tpi x dbace haha !! so poorla ??

okea meh sni aq lap air mate !! sbb apergh ? tader org bacer ken ?? niyh aq nk ckp sket arap korg dengar doe . penting supaye belog korg jgn kene hack . okea sbb apergh belog korg kene hack . sbb korg selalu buad SPAM LINK tahu x ?? apergh maksod spam link !! kalo x tahu aq nk ckp la

okea spam link examples nyer : korg selalu buad tulisan biru - 2 dekad wall k0rg ato wall kumpulan belog . inilah yg aken mnyebbken si hacker akn detected korg punye belog doe !! swear ?? aq x tipu x caye tanyer kt lyssa okea ??

okea bye bye bye bye sbb mls nk ckp lg akooooooo !!

Ahad, 11 Disember 2011

sabor jela nan manusia skrg ^_^



atoyai 2 maksiat doe ... tahu x maksiat aperg ?? maksiat matela cube korg on9 je fb nampakla gambo awek DP FREEHAIR .. memgla bertmbah dose kamu cyunk .. lpstu org DP FREEHAIR tu rase banggala sbb dpuji oleh lelaki gonjeng mcm kao org ken ?? canteklah dp . lawa la rambot saloon rambut ke ??
pergh ayt mmg giler powerla shiall !! itula lElaki dasar lelaki taiko ?? yg mne lelaki yg baek aq tabik kolah !! MEMANG GILE TABIK !!!!!!!

lpstu budk yg aq x sgke akn tunjuk dp frreehair pown boleh buad ?? pergh terkejot nak mampos !! aq cakap ?? aq ta kesah kao nk tunjuk rambod macm rambot kak limah ker ?? apeke i dont carela tpi yg aq geram nk ngutok2 org yg bertudung kenape ?? boleh ayt dea cmniyh nk tengok snila >eh pompuan pki tudong korg ingt baek sgt ker ?? ntah lbih terok drpd pelacur !!< perg mulut macm FUCK SIAL LAHsaket nye ati aq lpstu boleh dea ckp perempuan pki tudong tader maruah palahotak hang lah

ehhh !! ko ingt ko saperg ?? patotnye kao tuwh pki tudungla biar tutup aurat nk tanggung dose byk -2 buad apergh ?? nk masuk nerake sgt pegilah !! adeh aq kesahh ... laen kali kalo dah tahu diri tu pon x baek jgn nk kutok org semberangan ?? panas aq tengok dan bacer ape yg dea tulis

okea !! mcmniyh aq buken benci biler tengok org ta pki tudung cume aq ta suke ko kutok org yg bertudong niyh understand !!

okeala bye bye bye bye see you ????


---->AKU ARAP JANGAN TERASE<-------

Sabtu, 10 Disember 2011

Bag0s doe ! citer niyh



no comment about that ??

boyfriend : saya rasa kena kita break skrg..

girlfriend : kenapa?awak tak sayang kat saya dah ke?

boyfriend : sebab saya sayang awklah saya kena break dgn awak..

girlfriend : jadi kenapa?

boyfriend : tiap2 hari awak call saya,msj saya,tanya khabar saya..tapi awak call tak mak awak tiap2 hari?

girlfriend : (diam)..

boyfriend : saya kesian dekat mak ayah awak..saya takpela.. couple ni dosa tp lelaki tanggung dosa dia sendiri..tapi awak tak..sebelum awak kahwin,mak & ayah awak akn tanggung dosa awak..awak tak kesian ke kat mak & ayah awak?awak call saya tiap2 hari sedangkan saya tak menanggung awak pun kecil2 dulu..mak ayah awak yg jaga awak sampai sekarang.

girlfriend : hurm..

boyfriend : awak tunggu saya boleh?kalau ada jodoh kita,saya akan kembali pada awak bila saya dah berjaya dan bila saya dah membentuk diri saya supaya saya layak membimbing awak dan kita boleh berpimpin tangan ke syurga ALLAH..INSYAALLAH..

girlfriend : mulanya saya susah nak terima tapi saya sedar saya mesti menyayangi ibu bapa saya dulu..terima kasih awak.

#renung2 kn lha ..dn slmt beramal ..

Hari l0ve lo0ve sedunia




haha!! btoi ker ?? adeh org kateh mse tuwh hari love sedunia (mse tuwh tu bile ??)<-- ntahla ..
kalo adeh meh aq nk bg love byk 2 nah amek niyh :-

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


hah !! cantek x love kite ?? ala kite tahu x cantek ken ?? okea fine i dont care ttg tuwh skrg aq nk bg love dekat list name yg kt bwh niyh atotooo ♥♥

syg korg untill die !!


1.اللة
2.rasul
3.mak bapak
4.keluarge
5.cikgu
4.kawan baek
5.kawan biase} berape byk kawan dah !!
6.kawan musuh
7.org yg follow blog aq
8.org yg bace blog aq
9.skip 1
10.sek lame aq

hah tu jela kowt bg yg x dsebot jgn kecewa sampai bunuh diri ni da kes ape plak kang adohyai♥♥!!
asl boy fie x tulis

jawapan :-
aq tader BOYFIE aq adeh boyfish haha aper maksud boyfish (lelaki ikan ) lbih baek aq cakap adeh fisherman aper susah hahahahahaha !! dogol lah aq niyh atototo♥ ♥

ok ok okea ta ta ta bye bye bye see you ???

Jumaat, 9 Disember 2011

Aloloo ♥ bestla gempak !!



walaweyh best gile dok jdi blogwalking boleh gerak 2 nengok belog org bestnye.. aq suke sbb aq dapt tengok mcm mende yg mnarik kt blog korg antrenye blog kak lyssa aduhyai mmg giler 2 gempak . lpstu blog korg mmg terbaek adeh mcm background ken ?? seriously aq memang suke lg2 kali niyh adeh kumpulan yg membantu aq antrenye :--

1.sahabat blogger
2.ex-trem blogger
3.suka hati je buat blog

itulah antarenye ....aq dapat tahu group niyh kt ner ? drpd hasil carian aq godeh blog kt lyssala haha! aq ni memg kaki godeh korg ta tahu ker ?? kesian ala musyuk2 dea.

okeh tpi jgnla korg asyik tulis jer dekat wall group tuwh korg mcty follow dea org gak okeh skurg2 nye aq bg ideal tipsla okeh !!

ok bye bye bye lah see you ???

Khamis, 8 Disember 2011

Renog siked




Perghh..gempak giler[tukar kepada]>>> Subhanallah..
OMG(Oh My God)..... [tukar kepada]>>> Ya Allah..
Terbaek..................... [tukar kepada]>>> Alhamdulillah..
Ok..orait..................... [tukar kepada]>>> Insya-Allah..
Cilakak.................... ...[tukar kepada]>>> Masya-Allah..
Alamak..lupe pulak..... [tukar kepada]>>> Allahumassolli'ala Muhammad..
Arghh..pening..........[tukar kepada]>>> Astaghfirullah..
Eeee..teruknye........ [tukar kepada]>>> Na'uzubillah..
Opocot.................... [tukar kepada]>>> Allahu akbar..
Hek eleh...................[tukar kepada]>>> La ilaha illallah..

Mudah bukan?
Betulkan yang biasa, biasakan yang sebetulnya..
Selamat Mencuba dan Selamat Beramal... ^_^

aq copycat org punye mcm kucing doe !! haha

posing sket !!



haha ponat aq dok mencri jln macmne nk buad follower tu adeh lbiih baek aq posing adeh jadahnye btol x bosn asyik ulang alik mende yg same nah biar bg aq eppy sket !! ken2






haha ! eppy sudah doe ? adodo comel x ? x ken mmgla x scomel korg btolx ?? dadada dududu lalala~~~~ okeh ?? alah cmne niyh cube kasik tahu sket cne nk buaek follower tu adeh
aq poning kepalo dok pikiek nye tolongla ??

PLEASE HELP ME AKU NK FOLLOW BLOG KORG N TENGOK DOE ??

Pelik !!



ok nk tahu x sbb ape aq plik sbb korg follow aq tpi follower aq tetap 9 plik btol?? korg penah x jdi cmni cube korg tengok dekat----> kite kawan hanye 9 org bile aq tengok dekat dashboard aq 40 org plik bin ajaib btollah korg tahux cmne nk buad dea okeh cm biase ?? sbb mcm mne aq nk follow korg kalo tader korg punye gambo btol x ??

tulah penat je aq ulang balek log masuk log kluar maseh ta dapat sape boleh tolong . nnti aq bg email nan password okeh!

okehlah bye bye bye see you ???

Rabu, 7 Disember 2011

Geram hot !!



gilelah saketnye ati aquw !! dengan budak kt flat niyh saket jiwa saket hati . nk dengar cite tak snilah . aq mmg geram sgt tak tahu knape ?? adeh satu ahli keluarge ni tao sume org ta suke dea dea ni semak menyemak je dudok kt flat niyh .

dahla suke buad masalah nk tahu apergh ?? 1.dea ni suke sgt berkaraoke siang mlm pg petang ari jumaat pon nk berkaraoke . pengumuman kt surau adeh org mninggl pon nk karaoke !! fuck gile bangangla aq kateh lpstu nk tahuu ape yg pling aquw geram adeke dea gado nan adek aquw n adek aq nye kwn dea bling taik k bawah depan rumah aq plak tuwh ishh mmg sia llah

dah byk kli kene sound ta serik2 dahla kakak suke bwe jantan !!lpstu mstu ahli keluarge dea org buad bising mlm2 last2 skali kene sound dengan pak cik tingkat bawah . buken dea yg kene tpi lelaki yg dea bwk tu yg kene . pak cik tgkt bwh tuwh x sound dea sbb adeh mak bapak dea ??

lpstu dah cmgitu dea cm x puas ati . mak bapak dea org cm x kesah dekt dea org . ank dahla rmai x reti jage 8 org tuwh byk lpstu abg dea hrp je suare besar tpi biasela oku. penakot ckp je byk bangang. lpstu ken adek dea suke lri terlanjg satu flat.kencing mrate2 kalo boleh sume tempat dea nk kencing .

lpstu nk tahu x ? ari ni dea buad aper dea gado nan group adek aq dea kateh cmni ? >weyh mak aq sabar je dengan korg niyh < sabar buad apeh padehal kita org yg byk bersbr dengan kao la pacat kao buad taik kite org diam tpi lor niyh dah ta dapat sabar !! last skali korg tahu sape yg kene mrh si dea yg bradik lapanla . kene tegor dgn pak cik tgkt ats sbb mulut bayk lancang ckp mende yg x seno0noh !! dahla korg ajr ?? tpi sblom pak cik tu dtg aq da sound dea dulu dea tak puas ati dengan aq dea bls balek dea ejek caci maki aquw.pehal fuckla sial . ko ejek aq pown aq tak rugi bhai ?? sbb mmg da sal kao ?? kao da byk kli kene sound so org tetap slh ken kao ??


oorg kt sni byk sbr dengan kao sbb dea org tahu niyh tempt awm sume org boleh dudok tpi kalo da smpai tahap fuck saper boleh sabar . korg tahu x ?? bapak deapenak gado dengan org sampai bawa parang dan sampai dekat polis okeh !! aq memang benci dengan org camni .. kao sedar x kao tu pembawe masalah . sume tengok kao mcm taik lah bhai ?? okeh sebenarnye byk lg kesah yg aq nk crite psl dea tpi aq x nk pnjg 2 sbb kalo aq trus taip psl dea ati aqu rse saket siall.!!!


so kalokorg nk bg candgn tentg crite aq niyh korg boleh comment dekat wall facebook aq faizah nizam . okeh aq da penat sbb tulis panjg2 psl BUDAK FUCK

SEKIAN WABILLAH HITAUFIQ WALHIDAAYAH WASSALLAMUALAIKUM WARAMATULLAH HI WABAREAKATUH

Selasa, 6 Disember 2011

Cara Nak Tahu Tanda Wanita Masih Dara



hey guys aquw tahu terlalu panjg sgt but korg mcty bace utk yg rse dri perempuan tuwh sile bace !! lbih elok bhai ??

Rekahan Bibir
Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas.

Dahi Yang Berkedut
Gadis yang masih memiliki dara akan mempunyai dahi yang licin. Berbanding dengan dahi wanita yang tidak berdara yang mempunyai lapisan sebanyak tiga lapis walau masih muda. Ini dapat dilihat ketika mereka bercakap, berbual dan ketawa. Kedutan ini adalah berbeza dengan kedutan wanita yang berusia.

Bentuk Punggung
Bentuk punggung juga akan menggambarkan samada seseorang itu masih ada dara atau tidak. Bagi wanita yang tidak memiliki dara, punggunggya akan kelihatan seperti terjatuh ke bawah kerana sel-sel punggungnya mengembang kerana ransangan nafsu ketika melakukan hubungan. Apabila mereka berlari-lari dan bergerak akan kelihatan ianya seperti bergoyang-goyang. Berbeza dengan gadis yang memiliki yang pejal dan tidak bergoyang.

Telinga
Telinga gadis yang mempunyai dara akan kelihatan warna kemerah-merahan dan cantik. Wanita yang tidak punyai dara telinganya akan kelihatan leper dan tidak menawan lagi.

Tumit
Cuba lihat tumit anda. Di hujung tumit anda, cuba picitkan sedikit. Sekiranya selepas picit darah anda akan kembali ke posisi asal dengan cepat, ini bermakna anda masih berdara. Jika tidak, kawasan yang dipicit itu akan pucat dan darah kembali dengan lambat. Awas! Jaga tumit anda. Banyak kepentingan dan rahsianya lagi.

Ini hanyalah kaedah-kaedah untuk anda mengenal samada seseorang itu masih dara atau tidak. Tak payahlah nak pi test kat orang yang dah berkahwin dengan halal. Selain dara-dara yang tadi, kita masih mempunyai dara yang lain iaitu yang berkaitan dengan sensitiviti apabila berhadapan dengan lelaki.

Pipi
Jika pipi gadis itu licin, gebu dan kemerah-merahan serta tidak langsung memakai peralatan solek seperti pemerah pipi, bedak atau cecair pelembab muka, bermakna gadis itu masih berdara.

Gadis yang berdara selalunya tidak suka mengenakan make up. Terdapat juga gadis yang masih suci suka bermake-up, tatepi cara mereka bermake up tidak terlalu menonjol seperti seseorang yang ingin memikat lelaki. Sebagai contohnya sesetengah GRO, bohsia atau pelacur. Mereka akan mengenakan make up keterlaluan kerana mahukan diri mereka kelihatan jelita. tetapi disebalik kejelitaan mereka terserlah suatu rahsia, jelas mereka bukanlah lagi wanita bermaruah.

Pada raut pipi gadis yang masih dara, kelihatan merah apabila disentuh lelaki yang bukan muhrim. Terkadang raut wajah mereka menjadi merah apabila berbual atau berhadapan dengan lelaki. Mereka agak sukar untuk menyesuaikan diri dengan lelaki. Berbanding dengan wanita yang tidak berdara. Mudah sahaja mereka menyesuaikan diri dengan lelaki. Bagi yang sudah berumah tangga, kerana mereka sudah biasa dengan suami mereka. Tetapi pada golongan sebaliknya kerana mereka telah hilang dara dan sensitiviti dengan lelaki kerana sebab-sebabnya yang tadinya.

Kelihatan beberapa garis melintang pada pipi kiri dan kanan seseorang gadis yang telah berhubungan. Jika seseorang itu mempunyai lesung pipi, lesung pipinya kelihatan melekuk ke dalam dan terserlah kejelitaannya. Berbeza dengan gadis yang sudah pernah berhubung, lesung pipinya tidak terlalu dalam dan sisi lekukan itu diikuti dengan garisan yang menyambung lesung pipinya. Garis ini menunjukkan mereka telah tiada dara.

Telinga
Ketiadaan dara juga dapat dilihat dengan meneliti bentuk pada bahagian telinga kanan dan kirinya. Sedikit anak rambut akan kelihatan sebelah pipinya. Anak rambut ini berjuntai dan lembut serta halus. Anak rambut wanita pula tidak berdaya dan seolah-olah tidak bermaya serta tidak lembut lagi. Ini dapat dilihat jelas jika anak rambut itu ditiup angin. Ia mudah terselerak dan agak tidak teratur ketika ditiup angin dan apabila anak rambut itu kembali pada posisi asalnya. Pipi sisi anak rambut ini juga dilihat agak lebam dan ianya simbol wanita itu telah berkahwin.

Hidung
Hidung sesorang itu juga mampu menunjukkan samada dia pernah disentuh atau tidak. Hidung seorang gadis akan kelihatan menarik dan cantik. kedudukannya juga molek. Di hujung hidungnya kelihatan kemerah-merahan. Ini bukan kerena dia selsema atau ada masalah hidung tetapi ini kerena darah banyak tertumpu pada hidungnya. Jika anda masih dara, lihatlah hidung anda. Apabila hidung seorang gadis disentuh lelaki, hidungnya akan kelihatan begitu merah.

Begitu juga dengan wajahnya. Ini kerana sensitivitinya terhadap sentuhan. Bagi yang tidak merah pada hujungnya apabila disentuh lelaki, ini bermakna dia telah hilang dara sensitif ( dara kecil ).

Mata
Bukan mudah untuk seseorang yang hilang dara ingin menyembunyikan identitinya dari diketahui lelaki yang pandai meneliti. Sebab itu adalah wajar jika kita menjaga maruah dan menundukkan pandangan dari panahan lelaki.

Terdapat tanda lebam atau bergaris di bawah kelopak mata seorang yang tidak berdara. Lebam ini tidak seketara lebam orang yang tidak cukup tidur. Hanya sedikit garis seakan-akan hitam meliputi bawah kelopak mata yang terlipat itu. Iaitu kedutan pada bawah mata jelas dilihat jika si gadis sudah hilang dara.

Gadis yang masih dara, matanya kelihatan berseri dan tiada tanda seperti hitam, lebam atau bergaris-garis halus. Sebaliknya di sekeliling matanya kelihatan rata dan apabila dia ketawa bahagian bawah matanya tidak menampakkan kedutan.

Namun begitu…

Tidak bermakna wanita yang tidak berdara telah hilang keseriannya Sebenarnya, wanita yang telah hilang dara adalah lebih cun daripada gadis. Tidak hairanlah sekiranya janda dan isteri orang semakin menjadi rebutan. ( tak caya tanya suami anda ).

Yang menghilangkan serinya wanita tidak berdara ialah, mereka melakukan perbuatan terkutuk dan maksiat.

Bagi wanita yang berumah tangga secara halal dan mempunyai suami yang memahami..mereka cun 100x ini kerana mengikut kajian,

Rambut Wanita
Rambut wanita lebih cantik dari rambut gadis sekiranya si suami selalu membelainya. Rambutnya semakin lembut dan menawan 100x. Pada wanita yang dah berumah tangga secara halal. Hanya pakai petua biologi dari suami anda. Ini juga akan menjamin keharmonian hidup. Bukan setakat rambut sahaja, malah bibir dan beberapa bahagian lain juga akan menjadi lebih cantik dengan bantuan suami.

Perut
Untuk pengetahuan anda, pada mereka yang biasa berhubung, perut akan sedikit membuncit. kerana perut melakukan daya aktif yang amat kuat dan menyebbkan sel-sel mengembang. Selain itu, tanda yang terdapat pada perut seperti alur garisan panjang dari dada hingga pusat dan dari pusat hingga ke faraj.

Jika tanda ini terputus pada bahagian bawah antara permukaan pusat dan faraj, ini bermakna, wanita itu tidak berdara. Faktor kehamilan juga merupakan sebab garis ini terbentuk. Namun, garisnya kelihatan lebih ketara.

Sifat ?!







cantek x gambo love love niyh . niyh lbih kurg cm sifatla ken ?? sifat cinta buwekk mymph !! la seyh .

ok bye bye bye see you ???

Pilih Tarikh Lahir ??



sory agak panjg tpi korg bce yg korg punye tarikh HB je okeh ?? nanak susah ken kamu sume ok
ok ?? x


Kalau anda dilahirkan pada 1Hb, 10Hb, 19Hb, 28Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.1
Kalau anda dilahirkan pada 2Hb, 11Hb, 20Hb, 29Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.2
Kalau anda dilahirkan pada 3Hb, 12Hb, 21Hb, 30Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.3
Kalau anda dilahirkan pada 4Hb, 13Hb, 22Hb, 31Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.4
Kalau anda dilahirkan pada 5Hb, 14Hb, 23Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.5
Kalau anda dilahirkan pada 6Hb, 15Hb, 24Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.6
Kalau anda dilahirkan pada 7Hb, 16Hb, 25Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.7
Kalau anda dilahirkan pada 8Hb, 17Hb, 26Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.8
Kalau anda dilahirkan pada 9Hb, 18Hb, 27Hb dalam mana-mana bulan, anda adalah no.9

no.1
—-
Anda sangat cerdik, jujur, lucu, degil, rajin, terus-terang, cemburu dalam asas pertandingan, baik hati, peramah dan autoriti. Anda ingin mendahului dalam apa jua keadaan. Anda seorang yang berdikari, berkeyakinan dan tidak pernah berada di bawah pimpinan orang lain. Anda akan bercinta dalam usia yang muda tapi akan berkahwin pada usia yang matang. Anda tidak suka akan orang yang bertentangan pendapat dengan anda. Malah anda juga menyimpan dendam dengan orang yang bersalah dengan anda. Anda seorang yang kuat belanja. Pada masa hadapan anda adalah professional dalam kerjaya yang anda ceburi. Namun terdapat juga orang yang kecil hati dengan pencapaian anda. Anda mempunyai keluarga yang bahagia. Pasangan ideal anda adalah no.4, 6, 8.

no.2
—-
Tak kira apa pun, anda akan disukai oleh semua orang kerana anda berperanankan Bulan dan semua orang suka akan bulan. Em…bagus! Anda suka bermimpi siang. Anda kurang berkeyakinan terhadap diri sendiri. Jadi and perlu membuat perubahan ke atas hidup anda. Anda adalah seorang yang sukar diramal kerana anda membuat perubahan berdasarkan masa dan keadaan. Anda juga seorang yang mementingkan diri sendiri tetapi and mempunyai bakat dalam muzikal, seni dan komunikasi lisan. Sikap anda seperti bulan yang datang keredupan dan pudar jadi semua orang boleh mengetahui perubahan anda. Anda boleh menjadi Mahatma Gandhi yang kedua kerana cinta akan keamanan. Anda juga seorang yang bertanggungjawab dalam keluarga. Pasangan ideal anda adalah no.2, 5, 9.

no.3
—-
Anda adalah seorang yang berhati keras, pentingkan diri sendiri, kuat agama dan suka untuk mempertingkatkan kehidupan sendiri. Anda mempunyai masalah keluarga dan anda dapat mengharungi dengan kesabaran anda. Anda sangat pandai bercakap, wajah yang cantik, jadi ke mana saja anda pergi anda akan dapat apa yang anda inginkan. Daripada hari lahir anda, anda perlu berkerja keras untuk berjaya. Anda juga seorang yang menghormati orang yang lebih tua daripada anda. Bukannya senang nak menjalinkan hubungan sama ada percintaan, kekeluargaan atau persahabatan. Sekiranya anda suka akan sikap seseorang itu, maka hubungan itu akan berpanjangan. Anda suka akan kebebasan, pencipta di mana ada anda akan membawa harapan, kegembiraan dan keceriaan ke dunia ini. Pasangan ideal anda adalah no.6, 9.

no.4
—-
Anda adalah seorang yang amat degil dan rajin. Mungkin anda akan menjauhkan orang lain daripada anda kerana kata-kata anda. Anda seorang yang bertimbang rasa akan masalah orang lain. Anda berbakat dalam penyelidikan dan seni. Anda akan membantu ahli keluarga atau kawan-kawan yang menghadapi masalah tanpa berfikir panjang. Anda kena berhati-hati dengan orang sekeliling anda kerana mereka mungkin akan mempergunakan anda. Kawan-kawan anda akan menghabiskan masa dan wang ringgit anda dan selepas itu menjauhi daripada anda apabila anda dah tak ada nilai buat mereka lagi. Walau bagaimanapun anda tetap seorang yang sabar dan tegas. Pasangan ideal anda adalah no.1, 8.

no.5
—-
Anda sangat popular dalam komuniti. Anda boleh menyelesaikan sesuatu perkara hanya secara lisan. Anda mempunyai akal fikiran dalam menjalani perniagaan. Namun anda terlalu terburu-buru. Anda adalah seorang yang humor di kalangan kawan-kawan dan ahli keluarga. Kawan-kawan dan ahli keluarga anda juga akan minta bantuan anda apabila mereka memerlukan bantuan. Anda bukan seorang yang setia dalam hubungan percintaan. Anda suka perubahan dan kebebasan. Anda mempunyai ciri-ciri seorang pengembara dan ahli silap mata. Anda mempelajari hidup melalui pengalaman. Pasangan ideal anda adalah no.1 , 2, 9.

no.6
—-
Anda dilahirkan untuk menikmati hidup ini. Anda tidak pedulikan apa-apa perkara dan hanya ingin berseronok dalam hidup anda saja. Anda sangat pandai dalam pelajaran dan pengurusan perniagaan. Anda seorang genius, baik hati (tapi hanya orang yang beranggapan anda orang baik), mempunyai paras rupa yang cantik atau kacak. Semua benda yang baik akan datang pada anda. Anda mengambil berat ke atas ahli keluarga dan kawan-kawan anda. Pada pandangan mereka, anda adalah seorang yang murah hati, peramah, adil saksama dan mempunyai penilaian yang tajam. Pasangan ideal anda adalah no.1, 3, 9.

no.7
—-
Anda mempunyai daya tarikan kepada sesiapa saja. Anda adalah seorang yang realistik, yakin, gembira dan merupakan seorang yang genius dalam bidang pendidikan, muzik, seni dan nyanyian. Anda mempunyai masalah sikap iaitu panas baran. Namun demikian, anda banyak melakukan pengorbanan untuk keluarga. Anda meletakkan keluarga di tempat yang amat tinggi sekali sehingga kadang-kadang mengabaikan kebahagian diri sendiri. Anda telah dilahirkan untuk memberi sumbangan kepada dunia ini. Jadi anda seorang yang bagus dan seorang yang amat gembira. Pasangan ideal anda adalah no.2.

no.8
—-
Anda mempunyai personaliti yang sangat kuat jadi tak ada orang yang memahami anda. Kepakaran anda hanyalah menuding jari pada sesuatu benda. Anda juga mengalami pelbagai dugaan dalam hidup. Semua masalah ini telah menjadikan anda lebih kuat dan tabah. Anda memperjuangkan keadilan. Kebanyakan masa anda telah dihabiskan bersama-sama dengan kawan-kawan. Anda seorang yang disiplin dalam hidup, tidak putus asa dan berani. Faktor-faktor ini telah membawa anda ke puncak kejayaan. Anda juga adalah seorang ahli pasukan, keluarga dan pejuang yang sangat bagus. Pasangan ideal anda adalah no.1, 4.

no.9
—-
Anda adalah seorang yang sangat tabah dari segi fizikal dan juga mental. Anda mempunyai penilaian yang sangat tajam. Anda juga adalah seorang yang sangat dihormati dalam komuniti. Anda adalah orang yang boleh menerima cabaran dan berjaya dalam apa jua yang anda buat. Pada usia yang muda anda selalu bertentangan dengan ibu bapa anda. Tapi apabila usia anda telah semakin meningkat anda adalah seorang anak yang taat dan hormati mereka. Anda sesuai menceburi bigan kejuruteraan atau perbankan kerana orang lain percaya dan yakin akan anda. Anda merupakan model teladan kepada orang lain. Pasangan ideal anda adalah no. 3, 5, 6.

hah !! da abes sa bace puas haha !!
ok bye bye bye bye see you ???

Kisah cinta ♥ (qesah plak aq )




GF : awak , saya cemburu la kat kawan2 saya ..
BF : cemburu ? kenapa ?
GF : BF diorang selalu bagi hadiah , belikan rantai , cincin , baju , bawa diorang jalan2
BF : maafkan saya ye . sebab saya tak mampu nak bagi semua tu kat awak .
saya tak berharta awak ...
GF : awak jangan la macam ni .. apa awak bagi dah cukup pada saya .. percayalah ..
BF : tapi awak tetap mahukan semua tu kan ? sama macam kawan2 awak ?
GF : awak ... maaf .
BF : tak apa la . =]

( suatu hari BF menerima berita bhawa GF telah kemalangan dan mengalami kecederaan teruk dan mengakibatkan GF hilang penglihatan .. )

selepas beberapa minggu .. GF telah sedar dan telah pulang ke rumah . dia membaca sepucuk surat yang di berikan oleh seorang nurse sebelum GF pulang .

♥ sayang , maafkan saya kerana selama ini tidak mampu menjadi seorang kekasih
yang terbaik pada awak . saya tidak mampu berikan kemewahan pada awak . saya
tak dapat bahagiakan awak dengan kemewahan saya . sayang , hari ini awak melihat
dan membaca surat ini dengan mata saya . hanya ini mampu saya berikan pada
awak sayang . jaga mata ini seperti mana awak jaga diri awak . dengan mata ini
nanti .. awak akan bejumpa seseorang yang akan menyayangi dan akan memberikan segala yang awak mahukan . Maafkan saya . ♥

huwa huwaa huwaaa . sedeyla sgt mmg sedeyh pown rse nk nangis pown adeh tpi skit jela !! ken bagos kalo adek boy yg mcmniyh ?? aq ucp tahniah sape yg dpt boy cmniyh !!
sbb korg pandai plih ??

ok muah skit
ok bye bye bye see you ????

Sad story (sedeyh giler bhai )





sepasang kekasih sdg menunggang motosikal bersama-sama

gf: hei! perlahan sikit..!!
bf: tak nak
gf: kalo cam 2, tlg berhenti sekarg..!!
bf: peluk saya dulu
gf: *peluk bf dy
bf: ckp ' I ♥ U ' kat saya dulu
gf: I ♥ U , sekarg dh blh perlahan..!!??
bf: lg 1, tlg bukakan helmet ni, & awk pkai!! mengganggu je
gf: *pkai helmet

Berita keesokan arinya:
satu kemalangan telah membabitkan sebuah motorsikal.. 2 mangsa telah terbabit dlm kemalangan itu.. 1 mangsa dpt diselamatkan(perempuan), lg 1 mangsa x dpt diselamatkan(lelaki) kerana parah di kepala..!!

perkara sebenarnya:
semasa di separuh perjalanan, lelaki menyedari bahawa brek motor yg ditunggang mereka gagal berfungsi.. tetapi lelaki x nk perempuan takut.. jd dy menyuruh gf dy memeluk dy, mengatakan I♥ U terakhir dekat dy.. dy nk gf dy selamat, jd dy suruh gf dy memakai helmet.. walaopon dy akan mati..!!


walaupon crite sesedeyh mane pown ati aq ta kan terbuka utk brcinte bhai ! sumpah ?!! tader(♥)
so jgn tye psl niyh bhai !aq memng x suke !!

Hati seorg gamer !!




hah jom bace entry kat bwh niyh.

Sebab GAME, sy SINGLE,
Sebab GAME, sy PENDIAM,
Sebab GAME, sy LUPA UNTUK MAKAN & MINUM,
... Sebab GAME, sy TIDAK TIDUR,
Sebab GAME, sy BOROS..
Tapi,
Sebab GAME, sy tidak pernah RASA SENDIRIAN,
Sebab GAME, sy tau erti KESETIAAN,
Sebab GAME, sy ada banyak KAWAN,
Sebab GAME, sy tau ERTI SEPAKAT,
Sebab GAME, sy CERIA,
Sebab GAME, sy pandai MENABUNG..

Sy SINGLE tp sy tidak pernah rasa SENDIRIAN & tau erti KESETIAAN, sy PENDIAM tp sy ada banyak KAWAN & tau ERTI SEPAKAT,sy kadang kala lupa untuk MAKAN & MINUM tapi sy tetap CERIA,sy mmg BOROS tp sy pandai MENABUNG

da bce bagos korg memang cerdik . inila dri aquw .kalo nk dcriteken mmg panjg sbb aq kaki game bhai !! kat umah kalo x main game ,keje aq on9 fb lpstu open blogger , nengok twitter ,tido ,mkn ,lepak dan lg satu ape ekkk ? buang air kowt haha !!


ok bye bye bye bye see you ???

Masok otak



bila aquw tertengok , terbace dan teringt best jugek ken ayt dbwh niyh mcm kene dengan seseorg budk ni tao korg teke sape ?? x tahu ya sudahla .

✿ Kata Najwa →❤ cinta muka buku ✔
❀ Kata Rangga →❤ ada apa dgn cinta ✔
✿ Kata Radja →❤ benci bilang cinta ✔
❀ Kata Agnes Monica →❤ cinta tak ada logika ✔
✿ Kata Polis →❤ cinta itu sukar ditangkap ✔
❀ Kata Ustaz →❤ cinta itu anugerah ✔
✿ Kata Doktor → ❤cinta tak dapat untuk diubati ✔
❀ Kata Guru →❤ cinta tak boleh utk di pelajari ✔
✿ Kata Hakim →❤ cinta tak boleh di hukum ✔
❀ Kata Orang →❤ cinta itu indah ✔
✿ Kata Ulama →❤ cinta Allah kekal abadi ✔


hah ! dah terbace . bagos ken rse sm nk tegolak pon adeh . tpi lg stu yg x dsebot .

kata manusia- cinta itu buta
bhai ?? ken

biasela aq copy artikel org best gak!!!
ok bye bye bye see you ???
muah sket !!

Isnin, 5 Disember 2011

meh !! nk crite niyh



okeh aqu pasti mcty korg kteh >eleh minah niyh mcty nk cite psl diri dea< palahotak hang !! haha kite nk cite psl org laenla . teke sape ?? ta tahu ken ? ok mulakan dengan bismillah. okeh mula dari kamoo ??


okeh korg kenal dea x ? x ken snila nk citer niyh okeh nme dea annuurul jannah umor dea same nan aquw . dea lihat dunia brape ari bulan ekk ? ta ingat doel ! sorry okeh . bud dea comel ken .



sebenarnye nanak citer psl aida sbb kite jeles n cemburu nengok dea bud nk citer gak boley ken ?? okeh nme dea aida liyana bt amran !! umor dea same mcm aquw . lihat dunia yg besr niyh pd 17 mei btol ke ?? btollah .dea niyh pandai ,cantek,dan kaya haha !!



okeh !! nme dea Nuratira bt ishak . dea niyh comel n cantek . dea tengok dunia bila weyh ko tengok ?? hahaha wat lupe plak dea tengok dunia 11 januari bhai !! oke lg satu dea niyh da berpunye so jgn nk mggtai kay ??


ok nila budak yg aq nk crite okeh dea org niyh comel ken biasela bhai !! sume perempuan comel !! except aquw ken ?

ok muah skit!!
ok bye bye bye bye see you ????

kbiasaan !!



kbiasaan aper ko rse ... kbiasaan mulot sebotla bhai !! ok ok mmg slalu aq tengok dekat walling and main page mcty adeh tulis cenggini

1.awk knape awk buad sye cmniyh
2.perkataan ♥ Awuum <----- (apeh maksod niyh.)
3.okeh sye nk pi mandi dulu <--- (mandi pon nk ckp )
4.suke tulis perktaan yg x org faham sperti:-
i.saye(saia)
ii.terima kasih (masyeh)
iii.adik(adek)
iv.like (loike)
v.sayang (cyunk)

hahaha ! da tengok ken ?? inila yg slalu mreke buad termasok sye bhai !! haha tpi dont care la about that kite cume ckp jew . okeh ?? muah awk !!

okeh kbye kite nak tengok citer !!??

Ahad, 4 Disember 2011

Miss kao 4 Ever..



okeh !! aq nk ckp psl skola niyh . aq sk at skip 1 . walopun aq pinda mse drjh 4 bud aq rse sek niyh byk kenangan pde aquw aq dpt jlani pelbagai mcm rintangan
niyh biar aq bg rintangn yg aq lalui : dbwh ----->

1.mase bru tader kawan
2.gado nan kawan
3.berlgk
4.sombong ta nak tegor
5.mcm lg mls nk ckp weyh

ok nila antaranye cite psl gado ya allah trok gilela aq kte smpai aq report kt mak aq . citernye sampai adeh sorg budak tuwh boley letak kain burok kt muke aquw . lpstu ejek aq la aperla mstu mmg bengang gile nk mampuih !!


last2 skali ko tahu apergh ?? lame2 jdi kwn jugek haha mule jela lme 2 aq rse cm biase mmg prangai dea org cam gitu . kiranya aq beruntung sbb aq d pindahken d sekola yg best ,steady pergh memang gile gempak.

dulu at sek lame trok gile . stiap ari asik cek kuku,rambot dahla cikgu dispilin dea garang. adoih

AQUW BERUNTUNG SBB DAPAT MASOK SEK SKIP1 MUAH SKERT!!!

dan aq nk berterima kaseh pade cikgu yg mengajar aq. di 6 hibiscus.
ok meh CUCI MATA TENGOK GAMBO.


niyh tanda tangan budak 6 hibiscus. buken nk promosi baju ok



logo

Sabtu, 3 Disember 2011

Natasha Zakaria.



kbiasaan nye !! kite tulis psl mende laen arini kite cite2 psl kawan kite okeh ?? dea niyh comel,cantek lg satu pandai tao . alah sblom niyh kite adeh jugek tulis psl dea bud ini yg bru sbb ken kite da x sk skip 1 lg dan berpisa nan dea niyh.


first nk letak gambo dea tengok tau d bawah ini ..... >


cantek x ?? cante ken ?biasela kawan saye .Okeh ni nk citela niyh . nme dea nurul natasha zakaria dea nih baek cantek montel. geram tengok dea rse cm nk gigit jew ken?? . dea nih tengok dunia pd 9.10.1999 . yekew weyh haha hentam je . aquw ta ingtt sgt samde 10.9 atoo 9.10 . bud apepon ari jdi dea sme nan buda lelaki kt skola tuwh so kalo 9.10 je ingt dea tao.okeh aquw rinduu dea niyh sampai bile ?? muah sket !!

okeh ?? tahniah biyy kao dpt 4a 1b hebat .

ok bye bye bye bye bye see you .

Jumaat, 2 Disember 2011

perempuan bertudung !!



hey guys .. artikel niyh utk perempuan jeh !! kalo lleki bace bagos jugek bg candgn okeh ???
okeh niyh aq buken nk mghine ato mencaci kaum hawa ini sbb aq perempuan dol!! pade pandgn aquw .. aquw rse perempuan pki tudung lbih cantek drpd yg tggl tudung .. aq da agk mcty korg kte cm ni yela kao ken pki tudung .? anggapan yg slh dan teramat salah bhai ??

aq tak nah puji diri aquw . utk org laen aq cume bri pandgn ta salah ken??? okeh meh sni aq tunjuk koleksi tudung sume cantek !!





yg ni plak artikel
d bawah buken di atas


okeh aq hanye mmbri pandgn aquw !! okeh sape yg nk bri comment jgn kt sni kt wall FB aq. eh cyunk..

Puas !!



lalalala~~~ x nk tye ke knape puas.. x perla get loser haha taderla x kesah own.. awk tax yah tye bior kite cite ken ??

okeh ?? cmni aq puas sbb dpt tengok sume blog korg nice gilerla cantek adeh yg gune blogskin. aqu suke pandaila korg edit blog warne warni . kte kte pon bagos aq bg 100000000000000 peratus haha . sbb da terlampau bagos perfect gila lah dol !! aq tak tau lg nk kate aper

bru bukak bllog korg da pengsan (ntah btol k x?).tpi adeh satu yg x berape suke sbb at situ mcty adeh tulis my sweetheartla boyfriendla apela psl korg punye boy . haha sory kite mmg ta suke ___________ sbb tula ckp niyh okeh.. tpi mmg nice gilerla.

nnty ajar tao camne nk edit!!


ok bye bye bye bye see you ??